Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Eğlenen futbolcu dövülür!

Beşiktaşlı Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup; Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildikten sonra Emirgan'da bir mekanda eğlenmeye gitmişler.
Bir grup Beşiktaşlı taraftar, "Lan takım yenildi. Siz burada eğleniyorsunuz ib..ler" diyerek ikiliye saldırmış. Fernandes'e yumruk, Oğuzhan'a da tekme atmışlar.
Bu iki futbolcu mekandan kaçıp soluğu Reina'da almış, gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan Töre de onlara katılmış. Fakat futbolcular, Reina'da da taraftarın tepkisiyle karşılaşmışlar.
Yerli futbolcular raconu biliyor. Türkiye'de bir takımda işler kötüye gittiğinde eğlenceye giden futbolcu sözlü hakarete uğrar, dayak yer. Fernandes; Portekizli, Oğuzhan ve Gökhan da yurt dışında yetişmiş futbolcular. Onlar için kaybetseler de maç sonu eğlenmek çok normal. Avrupa'da derbi maçları sonrası yenen ile yenilen takımın futbolcularının birlikte eğlenmeye gittiklerini hep okuyoruz.
Elbette bu saldırıyı tüm Beşiktaş taraftarına mal edemeyiz. Futbolculara saldıran o taraftarlar hangi iş kollarında çalışıyorlar acaba? İşleri kötü gittiğinde, atıyorum mağazalarına müşteri gelmediğinde inzivaya mı çekiliyorlar, günlerce bir köşede oturup ağlıyorlar mı?
Futbol da bir iş kolu; yenmek de var yenilmek de, her şey sahada kalır. Bir ay önce Fernandes'i göklere çıkar, 'Reis' yap, işler kötü gidince tekme yumruk saldır!
Bu mudur taraftarlık?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA