Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ahu Yağtu'nun tazminatı

Ahu Yağtu için sosyal medyada 'Zengin kocadan çocuğu yaptı, boşandı; tazminatı, evleri kaptı' 'Cem Yılmaz'dan çocuğu yap, ayrıl, üç ev al, erken emekli ol. Oh ne güzel iş!' gibi çok çirkin yorumlar yapılıyor.
Yağtu bugüne kadar hiç konuşmayarak bence samimiyetini kanıtladı. Onun yerinde başkası olsa yeri göğü inletirdi.
Eğer çıkan haberler doğruysa, Yağtu'nun boşanma tazminatının abartıldığını düşünüyorum.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ
Ceyla Gölcüklü, Azeri işadamı Şeri Shahnavaz'dan boşanırken 107 milyon dolarlık tazminat aldı.
Bettina Hakko, Cem Hakko'dan boşanma karşılığı 5 milyon lira nakit, 10 milyon 220 bin liralık şirket hissesi ve 1 milyon 752 bin lira değerinde gayrimülk olmak üzere toplam 17 milyon lira tazminat aldı.
Elbette Cem Yılmaz, Hakko ve Shahnavaz kadar zengin değil ama sanat dünyasının en çok kazananı o. Filmlerden, stand-up şovlardan, reklamlardan büyük paralar kazanıyor. Eğer Yağtu'ya üç ev+ aylık 15 bin nafaka verdiyse, bu tazminat Yılmaz için çerez parası.
Eğer Yılmaz'ın, eşini Cansu Dere ile aldattığı haberleri doğruysa, Yağtu ayrılık işini uzatıp çok daha büyük tazminat alabilirdi.
Belki de Yağtu'nun parada pulda hiç gözü yok.
Aslında Yılmaz da cömert bir insan, oğlunun annesini hiçbir şekilde mağdur etmez. Beni asıl şaşırtan; Yılmaz'ın, Yağtu'ya evlilik sözleşmesi imzalattığı iddiası.
Vallahi ben bu iddiaya da inanmıyorum. Benim gözümde Yılmaz hep, Sadri Alışık gibi gönül adamıydı. Eğer evlilik sözleşmesi doğruysa, Yılmaz'ın imajı zedelenir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA