Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nejat'ı beklemek

Nejat İşler için geçtiğimiz cuma özel bir gece düzenlendi. Sanatçının yakın dostlarının katıldığı, ünlü oyuncuyla ilgili anıların paylaşıldığı gece hakkında çıkan haberlerde hep Nurgül Yeşilçay vardı.
Yeşilçay, "Nejat, zaten yoğun bakım ünitesinde, kendisini görme gibi bir şansım yok... İnşallah ayağa kalkar" dedi.
Ben yoğun bakım ünitesindeki bir sanatçı için sanatçıların hastaneye akın etmesini hep mantıksız bulmuşumdur.
Elbette ilk gün, sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmelerini öğrenmek için hastaneye gidilir ama aradan 10 gün geçip de yoğun bakımda daha uzun süre kalacağı belli olan bir hasta için hastaneyi işgal etmek; doktorları zor durumda bırakmaktan başka bir işe yaramaz.
Ünlü isimler hastaneye kaldırıldığında, hastaneler çarşamba pazarına dönüyor bazen. Ünlüler geliyor, muhabirler ve canlı yayın araçları da onları çekmek için hastaneye akın ediyorlar. Hatırlayın İbrahim Tatlıses'in hastanede kaldığı günleri; dışarıya bir tek Sahra Çadırı kurulmadığı kalmıştı. Haber olmak için hastaneye gelenler bile vardı. Oysa hastanede başka hastalar, acil şifa bekleyenler de var!
O yüzden Yeşilçay'ın tavrını samimi buldum; Nejat da aynısını yapardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA