Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gala değil, metrobüs izdihamı

Kanyon'da düzenlenen 'Eyyvah Eyvah 3'ün galasında kuyruk, daha ana kapıdan, restoranların olduğu bölümden başlıyordu. Metrobüs kuyruğu gibiydi; itiş kakış girildi içeri.
Sinema salonlarının olduğu bölümde iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalık vardı. Yiyecek-içecek servisi başlayınca, tam bir yağma ortamı yaşandı.
İki TV yöneticisi şaraplarını yudumlarken; yanlarında bir adam, çok acıkmış olsa gerek, mini hamburgerleri iki eliyle birden avuçladı falan...
Absürd bir ortam vardı.
Türkiye'de gala ile halk günü arasında bir kavram kargaşası var. Galalarda; sanat, medya, reklam ve iş dünyasından belli insanlar bir araya getirilir ve film ekibiyle konuşacakları bir ortam hazırlanır.
Dünyada bu böyle; bizde ise galalarda izdiham yaşanıyor.
Sponsorların davetli sayısı mı fazla, çok insan gelsin de fısıltı gazetesi yayılsın mı istiyorlar; düzenlesinler ayrı bir gösterim, herkes rahat etsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA