Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Recep İvedik 4' boykot ediliyor

Geçtiğimiz yıl Ekşisözlük ve İncisözlük, 'Celal ile Ceren' filmini boykot etmişti. Bu sitelerde, 'Bu filmi izlemeyin' çağrıları yapılmıştı. Bu boykotun yapılmasında; filmin yaratıcısı Şahan Gökbakar'ın toplumsal olaylarla ilgili tepki çeken açıklamalarının da etkisi vardı. Sözlük yazarları ayrıca, ünlü sinema sitesi IMDB'de filme organize bir şekilde düşük puan vermiş ve 'Celal ile Ceren'i, 'Tüm zamanların en kötü filmi' kategorisinde birinciliğe yerleştirmişti. Şahan da, bu kampanyaları yürütenler hakkında dava açmıştı.
Şimdi bu kavgada ikinci raund başladı. Ekşisözlük'te Gökbakar'ın yeni filmi hakkında 'Recep İvedik 4'ü boykot ediyoruz', İncisözlük'te ise 'Recep İvedik 4'ü IMDB'de gebertiyoruz' başlıklı sayfalar açılıp boykot çağrısında bulunuldu.

NOTU DÜŞÜRÜLECEK
21 Şubat'ta vizyona girecek 'Recep İvedik 4'e yine IMDB'de 10 üzerinden 1 verilecek ve filme gidilmemesi yönünde çağrılar yapılacak. Tabii bu kampanyayı desteklemeyenler de var.
İşte sosyal medyadaki yorumlardan birkaçı:
Haldun Dormen'e laf etmesi nedeniyle katılacağım boykottur.
Korsanını indirip onu da seyretmeden silmeyi planlıyorum.
Bu başlığı yazan herkesi yargı süreci bekliyor. Bu sefer yakanızı bırakmaz Şahan.
Şahan'ın 'Celal ile Ceren' boykotundan sonra attığı hakaret barındıran tweet'ini unutmayın!
Şive/küfür üzerine dayalı komedinin ölmesini temenni ediyorum.
Altı arkadaşı örgütleyip beraber filme giderek boykot edeceğim kampanya. Siz daha komiğini yapana kadar en komiği bu ağalar.
Şahan azalarak bitsin. Zaten kalitesi düşük ve toplumu aşağı çekmekten başka bir işe yaramıyor.
Şahan'a yapılan haksızlık, ancak onun da özeleştiri yapması lazım. Neden hep Şahan boykot ediliyor?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA