Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çatay'ın ayıbı

Ay Yapım'dan bir set çalışanı medyaya fotoğraf sızdırıyordu, bu sayede önemli haberler yapıldı. Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay da 'Medcezir' ve 'Kara Para Aşk' setlerini basmış, set ekibinin telefonlarını toplatmış.
Çalışanların telefon rehberi ve fotoğraf galerisinden, kimlerle iletişime geçtiklerine bakılmış. Çatay ayrıca set ekibine gizlilik sözleşmesi imzalatmış, setten fotoğraf ve bilgi paylaşanların işine son verilecekmiş. Gizlilik sözleşmesine lafım olmaz; bu Çatay'ın en doğal hakkı. Ancak Cadde'nin haberinde anlatıldığı gibi cep telefonları toplatılıp tek tek incelendiyse bu büyük ayıp.
Cep telefonları, insanların en mahrem eşyaları. Çatay, maaşlarını verdiği insanların özel hayatlarını kurcalama hakkını kendinde nasıl bulur? Dergiler tarafından sürekli 'yılın erkeği' seçilen saygın bir yapımcıya hiç yakışıyor mu bu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA