Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dilara'nın pozu

"Dilara Gönder'in Gripin'in solisti Birol Namoğlu ile GQ Dergisi'nde yaptığı röportajı görünce işin içinden çıkamadım. 'Acaba kim kiminle röportaj yapıyor?' diye düşündüm. Fotoğraflara bakılırsa Namoğlu, Gönder'le röportaj yapmış! Tamam, röportajda fotoğraf olur, konsept olur ama bu nedir yahu! Röportaj yapan kişi tamamen sanatçının önüne geçmiş."
Habertürk yazarı Esin Övet'e ait bu satırlar… Esin haklı; Dilara çok öne çıkmış, Namoğlu'nu gölgelemiş. Ancak bi de şu var: Dilara o pozu vermeseydi, röportaj bu kadar çok gündem yaratır mıydı? Namoğlu sevilen bir sanatçı ama bu poz olmasaydı kaç kişi gergin sıkılgan bir ifadeyle bakan Namoğlu'nu okurdu!

ÖNE GEÇTİ AMA...
Dilara ilk örnek değil… Bazen Helin Avşar, Ömür Gedik de röportajlarda verdikleri pozlarla sanatçıların önüne geçiyorlar. Ama öne geçmeden geçmeye de fark var! Örneğin Ömür'ün elinde yaprak tuttuğu bir fotoğraf vardı; çok 'kitsch' duruyordu. Helin'in pozları da bazen çok basitti. Ama Dilara hakikaten fark yarattı; meğer Jennifer Lopez'miş de farkında değilmişiz.
Elbette bu fotoğraf ana gazetede olmaz ama bir erkek dergisinde ya da magazin ekinde kullanılabilir. Magazinin, bazen insanların hayatına renk katan, kafa boşaltan bir eğlence aracı olduğunu unutuyoruz.
Bu arada poz, eleştirilmesine rağmen Dilara'nın dizisi için iyi tanıtım oldu. Artık izleyici, Dilara'ya daha dikkatli bakacak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA