Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Razıl Abi'nin Türkleşmesi

Magazin basınında tam bir Russell Crowe bereketi yaşıyoruz. Her yerde Crowe'un 'The Water Divine' filminin haberleri yayınlanıyor. Filmin Türkiye haklarını alan şimdiden köşeyi döndü, bu film Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'lı kadrosuyla çok izlenir.
Daha şimdiden müthiş tanıtım yaptı. Tabii bunda Crowe'un mütevazı, sevecen kişiliğinin etkisi de çok. Bizim oyunculara boşuna "Yabancı oyuncuları görün, azıcık mütevazı olun" diye yazmıyoruz. Bakın Crowe ile ilgili çıkan haber fotoğraflarına; herkesle konuşuyor, fotoğraf çektiriyor, basına hiç zorluk çıkarmıyor vs. Crowe harbiden de 'Gladyatör' filmindeki gibi delikanlı bir adammış. Crowe da Türk insanını çok sevmiş olsa gerek yavaş yavaş Türkleşmeye başladı. Twitter'a "I will be back. Inshallah" diye yazıyor. Edirne tava ciğerine köfteye bayılıyor. Film için de olsa namaz kılıyor falan...
Bir de İstanbul'dan ev aldı mı; Roman çalgıcıların seslendiği gibi tam 'Razıl Abi' olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA