Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

MSG ve MESAM dışarıdan denetlenmeli

Musiki Eserleri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı Garo Mafyan'ın icra kurulunda "Aramızda dışarıya bilgi sızdıran ahlaksız köstebekler var" demesi ve kuruldan Feyyaz Kuruş ile Ömer Teoman'ın istifa etmesi bomba haberdi.
GÜNAYDIN muhabiri Ömer Karahan'ı kutlarım.
Günaydın'ın haberi 'Bu da müzik dünyasının paralel yapılanması' diye vermesine de çok güldüm. Vallahi öyle bir tablo çıkıyor ortaya. MSG ve Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ile ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddiaları, genel kurul toplantılarında çıkan kavgalar vs. çok üzücü gelişmeler. Müzisyenlerin siyasetçilerden bir farkı olsun yahu!

KİMSENİN BAŞI AĞRIMAZ
Benim bir önerim var: MSG ve MESAM'da yapılacak seçimleri kim kazanırsa kazansın, dışarıdan bu kurumları denetleyecek bağımsız bir şirketle anlaşılmalı. Öyle uyduruktan değil, her yıl kapsamlı denetlemeler yapılmalı! Ne kadar telif ücreti alınıyor, bu paralar nereye gidiyor vs... Müfettişler bankaları, şirketleri nasıl denetliyorsa; MSG ve MESAM da öyle denetlensin.
O zaman kimsenin başı ağrımaz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA