Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seçimde bile halay çektiler

Flash TV duruşunu bozmayan, yayın politikasından ödün vermeyen tek kanal olmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'nin sandıklara odaklandığı seçim akşamı bile vur patlasın çal oynasın takılıp halay çektiler.
Flash TV çok konuşulan, hakkında çok espri üretilen kanal olmasına rağmen yöneticilerini, sahiplerini medya sektöründen insanlar bile bilmez.

SEKTÖRE YÖN VERİYOR
Önceki gün Armağan Çağlayan'ın Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Şenay Şenol'la yaptığı röportajı zevkle okudum. Ve Flash TV'ye dair çok ilginç bilgiler öğrendim:
Meğer Flash TV, en uzun ömürlü ikinci kanalmış; Magic Box'tan altı ay sonra kurulmuş.
Flash TV'nin Bursalı sahipleri Ömer-Mehmet Göktuğ kardeşlerin asıl işi tekstil; kanalın yayın politikasına pek karışmıyorlar.
Şenay Şenol, 1998'den beri Türkiye'nin ilk kadın TV genel yayın yönetmeni olarak Flash TV'yi yönetiyor.
Türkiye'de ilk kadın programı Flash TV'de ekrana gelmiş. 1992'de yayınlanan 'Panayır' programı da pazar günleri yayınlanan eğlence programlarının kilometre taşıymış. Nejat Uygur'un çocukları bu programı taklit etmiş.
Telefonla fal bakmayı da ilk Flash TV akıl etmiş. Kadir İnanır'a haber sunduran da Flash TV. En ilginci ise efsane yazar Çetin Altan, hayatı boyunca tek TV programını Flash TV'de yapmış.
Özetle Flash TV sadece halay kanalı değil, Türk televizyonculuk sektörüne de parlak fikirleriyle yön veren bir kanal.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA