Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kurtla çapulcu aynı dizide

Bahadır Özdener'in bazı haberlerde '7 Şubat' diye bahsedilen ama adı henüz netleşmeyen dizisinde Erdal Beşikçioğlu'nun da oynayacağı konuşuluyor. Söylentilere bakılırsa; Beşikçioğlu emekli bir istihbaratçıyı canlandıracak.
Öte yandan Beşikçioğlu'nun bazı hayranları, Özdener'in dizisinde oynamasından rahatsız. "Çapulcu Behzat Ç'ye iktidar yanlısı Özdener'in dizisinde oynamak yakışmaz" diyenler var.
Geçmişe bakıyorum da 'Hayatta bir araya gelmez' denilen insanlar birçok filmde, dizide birlikte çalıştı. Şov dünyası bu; önemli olan, projenin kendisi ve maddiyat!
Şu da unutulmasın; bir insanın siyasi görüşüyle ürettiği sanat eseri farklı kulvarlarda olabilir. Örneğin; en güzel sağcı, milliyetçi dizileri solcu senaristler yazar. Ayrıca Beşikçioğlu daha önce 'Kurtlar Vadisi: Filistin' filminde rol almıştı.

DURUŞLARI FARKLI
Ancak bu sefer durum biraz farklı, 'Kurtlar Vadisi: Filistin' filminden sonra Gezi olayları yaşandı. Beşikçioğlu, Gezi gösterilerine bizzat katıldı, sert eleştirilerde bulundu. Özdener de 'Kurtlar Vadisi' dizisinde Gezi olaylarına yapılan göndermelerde senarist olarak tavrını ortaya koydu.
Elbette Özdener'in Gezi olayları ile ilgili net görüşlerini bilmiyoruz ama şu anki konjektörde Özdener ile Beşikçioğlu ayrı kutuplarda iki insan imajı çiziyor, en azından medyaya böyle yansıyor.
Bu dizi projesinde de en çok Beşikçioğlu eleştiri alacak gibi görünüyor. Daha dizi için 'motor' bile denmeden eleştiriler başladı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA