Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuk cinayetlerinde idam

Adana'da kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedi yakılmış halde bulundu. Minik Gizem önce bıçaklanmış, sonra boğularak öldürülmüş.
Vahşi cinayeti, minik Gizem'in ablasıyla evlenmesine izin verilmeyen 20 yaşındaki akrabaları S.A. işlemiş.
Bu nasıl bir kin ve nefret duygusudur, anlamak mümkün değil. Ne yazık ki, insanoğlu özünde kusurlu bir varlık ve çoğumuz kusurlarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Bazıları ise kusurlarına kusur katıp şeytanlaşıyor. Böyle vicdansız caniler hep olacak. Önemli olan bu vicdansızları eyleme geçmeden durdurmak.
Yapılan araştırmalarda; çocuk kaçırma, tecavüz ve cinayet vakalarında zanlılar genelde ailenin yakınları çıkıyor. Peki, insan yakınından, dostundan şüphe duymalı mı? Maalesef duymak zorunda. Sizi sevmeyenler, sizden nefret edenler ya da çocuğunuza kötü duygular besleyenler elbette sizi tanıyan insanlar olacaktır.
Her çocuk cinayetinde olduğu gibi sosyal medyada yine 'İdam cezası geri gelsin' kampanyası başlatıldı. İdam bir ceza değil; birkaç saniyede olup biten bir eylem. Bu tür vakalarda ağırlaştırılmış müebbet hapis; yani cezayı her gün, her saniye, ömür boyu yaşatmak daha mantıklı. Tabii bir genel afta serbest bırakılmamak şartıyla. Çocuk katillerine af olmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA