Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlülerin kick boks tutkusu

Sinem Kobal, Burcu Esmersoy, Wesley Sneijder, Mete Horozoğlu, Nazlı Çelik, Önder Öztarhan, Buse Terim, Murat Boz, Bülent İnal, Emel Acar, Kıvanç Tatlıtuğ, Özlem Tekin, Kerem Bürsin, Burak Sağyaşar...
Bu isimlerin ortak özelliği ne olabilir sizce? Hepsi kick boks yapıyor...
Kick boks; dünyada olduğu gibi Türkiye'de de moda.
İnsanlar spor salonlarında koşturmaktan, pilatesten sıkıldı; artık spor yaparken heyecan duymak ve eğlenmek de istiyorlar artık.

MUTLU EDİYOR
Eski dünya kick boks şampiyonu, şimdilerde ise ünlülerin hocası Ara Karanfil'e, kick boks'un trend olmasının nedenlerini sordum.
Ara Hoca da anlattı: "Kick boks yapanlar çabuk ve kalıcı sonuç elde ediyor. Kick boks; fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olmanın yanı sıra kas aralarını sıkılaştırıyor ve kondüsyonu artırıyor.
Kick boks; insanların karakterini de anında ortaya çıkarıyor.
Normalde çok sakin görünen ama daha sonra kick boksa kendini fena halde kaptıran birçok ünlü var.
Örneğin Kıvanç Tatlıtuğ; antrenmanlar sırasında 10'lu kombinasyonları 15'e çıkarıyor. Kick boks; endorfin salgılatıp insanları mutlu ettiği için çok ilgi görüyor."
Uzmanın görüşlerini okudunuz. Üzgünüm Ebru Şallı; artık pilates out, kick boks in!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA