Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarkan'a neden söylenmedi

Tarkan, Soma'da madenciler toğrağın altında yaşam mücadelesi verirken İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki konserini iptal etmedi. Tarkan, taziye açıklamasında "Faciadan konserden sonra ahberim oldu" dedi.Tarkan'in samimiyetine inanıyorum çünkü o, bu tür toplumsal trajedilere duyarlı bir sanatçı.
Daha önce asker şehitlerimiz için birkaç kez konserini iptal etmişti.Asıl sorulması gereke soru şu: Hadi Tarkan o sırada sahnede ve faciadan haberdar değil. Peki, menajeri, grup elemanları, konseri düzenleyen organizatör o sırada ne yapıyordu?
Ülke çalkalandı yahu! Keşke Tarkan'a durumun ciddiyeti anlatılsaydı.

TV'DE EĞLENCE!

Menajeri ve organizatörü Tarkan'ı haberdar etmeyerek büyük bit hata yaptı... Ama Tarkan'a gelene kadar, asıl tartışılması gerekenler TV kanalları. Türkiye, Soma'da kilitlenmişken Show TV'de 'Osmanlı Cumhuriyeti', Fox'ta ise 'Harem' adlı komedi yapımları ekrandaydı.
Halay çekiliyor mu diye Flash TV'ye baktım; 'Küstüm Show'da son anda U dönüşü yapılıp acıklı şarkılar çalınıyor, taziye mesajları veriliyordu. Birçok TV kanalı yayınını ağırlaştırmadı.Van depreminde de TV kanalları aynı hatayı yapmıştı.
Böyle acı günlerde yayın akışı değiştirmek bu kadar zor mu?
Neyse ki üç gün ulusal yas ilan edildi.
Bu üç günlük yasın etkisi iki-üç hafta sürer, birçok konser ve organizasyon iptal edilir. Doğru olan da bu zaten; acıyı paylaşmayı da öğrenmemiz lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA