Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Justin Timberlake 'özçekim'e doydu

Justin Timberlake hayranı değilim ama sahne performansını merak ediyordum.
Justin için "Çok iyi dans ediyor, sahne performansı müthiş" deniyordu.
Söyledikleri kadar varmış; iki saat boyunca sürekli dans edip şarkı söyledi, piyano çaldı, seyircinin heyecanını sürekli diri tuttu.
'İki saat dans etti' tabiri hafif kalıyor aslında. Danstan dansa fark var; bizim popçular genelde eller havaya modunda hoplayıp zıplar ya da sağa sola sallanıp 19 Mayıs hareketleri yapar. Justin ise bizde en iyi dans eden Tarkan'ın 10 kaplan gücünde olanı. Konserde kameralar boşuna Justin'in ayak hareketlerine odaklanmadı. Özetle; adam dans edip şarkı söylemek için doğmuş.
Konserin beklenen şarkısı 'Cry Me A River'dı. Bu şarkıda coşku doruktaydı.
En unutulmaz an ise Justin'in "Bu şarkı Soma'da hayatını kaybedenler için.
Herkes onlar için bir ışık yaksın" diyerek seslendirdiği 'Until The End of Time' parçasında yaşananlardı. Yaklaşık 40 bin seyirci, çakmakları ve cep telefonlarının ışığıyla geceyi adeta gündüze çevirdi.
Müthiş bir görsel şölendi.
Justin, izleyicinin müzik bilgisini de test etti. Şarkılarının hep bir ağızdan söylenmesine, Blues şarkılara bile eşlik edilmesine mutlu oldu ve "Çok iyisiniz" dedi.

KADIN HAYRANI ÇOK
AVEA sponsorluğunda BKM ve MAP başarılı bir konser organizasyonuna imza attı ama keşke bu konser daha büyük bir stadyumda yapılsaydı. İTÜ Stadyum'u Justin için küçük ve bakımsız kaldı. Justin'i yurt dışında izleyenlerin söylediğine göre; sahne diğer ülkelerdeki sahnelerden daha küçükmüş. 'Hareket eden sahne niye yok?' diye üzülenler de oldu.
Sahnenin iki tarafına konulan ekranlar da kalabalığa göre küçük kaldı. Bu konserden en büyük keyfi, önden bilet alanlar yaşadı.
Konserin başında ses düzeninde sorun vardı. Bas çok yüksek, vokaller düşüktü.
Konser ilerledikçe bas sorunu çözüldü.
Konserde kadın izleyici fazlaydı.
Ee Justin onların beyaz atlı prensi... Çok fazla ergen vardı; hüngür hüngür ağlayanlar, konser boyunca "Justiiiin Justiiiin" diye haykıranlar...
Genç kızlar parçaladılar kendilerini. Arkalarına sahnedeki Justin'i alıp bol bol 'özçekim' yaptılar. Önceki gece Instagram ve Justin Timberlake, 'özçekim'e doydu.

TÜRBANLI HAYRANLAR
Bir de konseri baştan sona cep telefonuyla kaydedenler vardı. Tamam bir-iki dakika hatır görüntüsü alırsın; baştan sona çekmenin âlemi ne? Bu videolar, fotoğraflar çekilip sonra bir kenarda unutuluyor.
Önemli olan telefonla uğraşmak yerine anı yaşamak, hissetmek. Hafızaya kazınan görüntüler her şeyden daha kıymetlidir!
Bazılarında ise Justin'i (33) geç izlemenin burukluğu vardı. 30'lu yaşlardaki kadınlar, odalarına Justin posteri astıkları 14-15 yaşlarındaki günlerine döndüler galiba. Sanatçının türbanlı hayranları da çoktu. Saha içi yerine tribünden oturarak izlemeyi tercih ettiler, şarkılara katılımları da iyiydi.
Kızlarda bu yılki moda; kısa şort ve göbeği açık tişört galiba. Konser alanı yazlık sayfiye yeri gibiydi.
'Shake Your Body'nin cover'ında eğlence zirve yaptı, kürek çekmeli dans figürleri keyifliydi.
Konserin çilesini ise İTÜ'nün kampüsündeki kütüphanede final sınavlarına hazırlanan öğrenciler çekti. Ergen istilası altında ders çalışmak zorunda kaldılar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA