Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Madsen'ın makası

Hollywood'un en karizmatik karakter oyuncularından biri olan Michael Madsen; 'Reservoir Dogs', 'Thelma&Louise' ve 'Donnie Brasco' gibi birçok başyapıtta müthiş performans sergiledi.
Alkol sorunu yüzünden kariyeri düşüşte olduğu söyleniyor ama oyuncuyu oynatan yönetmendir; yeni bir Tarantino filmi ona iyi gelir!
Madsen, Hasan Karacadağ'ın 'Magi' filminde oynamak için epeyce bir süredir Türkiye'de. Alkolle de arası iyi olduğu için İstanbul gecelerinin yıldızı oldu.
Madsen'ın, Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş'ten aldığı bu makas; bana vakti zamanında Ali Şen'in, Vefa Küçük'ün kafasına rakı bardağı koymasını hatırlattı. Küçük, o fotoğraftan sonra bir daha karizmayı toparlayamadı, Fenerbahçe Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyordu, kaybetti.
Kerem Bey, yaşlı kazanova Madsen'a dikkat etsin. Madsen gibi yaşlı kurtlar; bir makasla etraflarındaki erkeklerin karizmasını bitirir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA