Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz ucuz yırttı

Sinema sektöründe Murat Akdilek şoku yaşanıyor. Kiminle konuşsam "Fida Film ve Tiglon; sinema sektörünün en köklü, güvenilir şirketleriydi. Akdilek, Şahan Gökbakar'ı nasıl dolandırır aklımız almıyor" diyorlar.
Şahan'ın yakın çevresinden aldığım duyumlar da bu yönde; "Akdilek'in 25 milyon lira ile kayıplara karışacağı kimin aklına gelirdi" diyorlar.
Umarım Şahan, hukuk mücadelesini kazanır. Çünkü beğenseniz de, beğenmeseniz de gişe rekortmeni filmleriyle sektörün lokomotiflerinden biri kendisi.
Akdilek'in şirketlerinin zararda olduğu, kendisinin piyasaya çok borcu olduğuna dair haberleri de okuduk. Büyük ihtimalle mahkeme şirketlerin iflasını açıklayacak; Akdilek'in üzerine kayıtlı hiçbir şey yokmuş. Şahan, Akdilek'in şirketlerine haciz gönderse de bir şey elde edemiyormuş.
Belki de Akdilek, her şeyi çok önceden planladı.
Aslında Cem Yılmaz da Akdilek'in kurbanı olabilirdi! Geçtiğimiz yıl Yılmaz'ın 'CM101MMXI Fundamentals' gösterisinin filminin de dağıtımını Tiglon üstlenmişti. 3 milyon 842 bin kişinin izlediği bu gösteri toplamda tam 37 milyon 298 bin TL hasılat elde etmişti. Cem Yılmaz ucuz yırtmış yani. Gerçi Yılmaz ile Akdilek iyi arkadaştılar ama dünya hali bu; her şey olabilirdi.
Özetle piyango Şahan Gökbakar'a çıktı ya da gişe rekoru kırmanın, büyük balık olmanın talihsizliğini yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA