Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aman babası görmesin!

Ebru Şallı, oğulları Beren ve Pars'ın babası Harun Tan ile 12 yıllık evliliğini Temmuz 2013'te bitirmiş, Eylül'de de popçu Sinan Akçıl ile flört etmeye başlamıştı.
Göcek'te kiraladıkları teknede tatil yapan Şallı ve Akçıl'ın yanında Pars da vardı. Akçıl bir ara Pars'ı kucağına alıp suya atacakmış gibi yaptı. Korkup ağlamaya başlayan Pars'ı Şallı güçlükle sakinleştirdi. Posta gazetesi, bu masum magazin haberine 'Aman babası görmesin!' başlığı atıp bambaşka anlamlar kattı.
Bu provokatif başlığa Harun Tan'ın cevabı gecikmedi ve Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı: "İnsanlar şunu mu sanıyor; ben gazeteyi açtığımda çocuğumun ağladığı fotoğrafları görüyorum ve şoke oluyorum. Çocuklarımı yalnızca gazetede görüyormuşum gibi... Çocuk değiliz; ben her gün Ebru'yla da, çocuklarımla da görüşüyorum. Bunları konuşmak istemiyorum."
Ne kadar modern, medeni olursanız olun bir baba için zor bir durum. Hele oğlunuzu denize karpuz gibi fırlatmaya çalışan Sinan Akçıl ise...

KİMLE DALGA GEÇİYORSUN?

Sinan Akçıl, çıkan haberlerin ardından Pars'la verdiği bu pozu Instagram'da paylaştı ve altına da şöyle yazdı: 'Biz sizinle bazen çok güzel dalga geçiyoruz, sevgi nedir siz pek anlamazsınız diyoruz, değil mi Pançiko? Sana da günaydın değerli varlığım. Hadi bakalım yine çok güzel bir güne başlayalım. Yüzün hep böyle gülsün.
' Dalga geçilen kim; magazinciler mi, okuyucular mı, Harun Tan mı? Sevgi nedir, anlamayan kim Pançiko?
Akçıl'ın Twitter'da, Instagram'da ucu açık, kutsal, ulu mesajlar vermesinin hastasıyım. Okuması eğlenceli oluyor. Tabii Harun Tan bu konuda ne düşünüyor bilemem.
Elbette çiftler boşanır, hayatlarına yeni insanlar girer ama olan çocuklara olur. Bir tarafta acayip şakalar yapan, yerli Justin Bieber olduğu iddia edilen Sinan Akçıl, diğer tarafta ayrıldıktan sonra kendini iyice spora veren, hafta sonları görülen, telefonda hasret giderilen baba... Ve 'Sinan Akçıl'ı çocuklarımdan bile çok seviyorum' mesajını ne zaman vereceği merakla beklenen, pilates gurusu 'kutsal kadın' Ebru Şallı...
Hayat Pars ve Beren için gerçekten zor...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA