Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'ye transfer lazım

Futbol yorumcuları genelde 'Fenerbahçe'nin sadece Alex gibi bir 10 numaraya ihtiyacı vardı, o açık da Diego Ribas alınarak kapatıldı. Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu yeterli, yeni bir transfere ihtiyacı yok' diyor.
Evet, Fenerbahçe'nin kadrosu geniş ama derinliği olmayan bir genişlik bu. Herhangi bir sakatlıkta Gökhan Gönül'ün alternatifi olacak bir oyuncu hâlâ yok. Ön libero ve orta sahada kaliteli zengin bir oyuncu kadrosu var ama sol ve sağ açık mevkilerinde Sow ile Kuyt'ın yerini dolduracak oyuncu da yok. Forvette Kuyt, Emenike ve Sow aynı tip oyuncular, Webo ise yaşlı.
Salih'in gönderilerek, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz'la devam edilmesinin mantığını ise çözemedim.
Aziz Yıldırım, 'Avrupa'da oynamıyoruz, bu kadro ligi götürür' diye düşünüyor ama kadronun hem derinliği yok, hem de yaş ortalaması yüksek. İleride yaşanacak form düşüklüğü ve sakatlıklar Fenerbahçe'yi zora sokabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA