Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İzdivaç programlarında son damla!

Daha önce iki kez boşanan elektrik teknikeri Rıfat G. (57), Selime G. (47) ile 3.5 ay önce Fox TV'de yayınlanan 'Esra Erol'la Evlen Benimle' programında tanışıp evlenmişti.
Selime Hanım'ın önceki evliliğinden üç çocuğu vardı. Nikah törenleri canlı yayında düzenlenmişti. Nikah memuru "Selime G.'yi eş olarak kabul ediyor musunuz?" diye sorduğunda Rıfat G. "Ölüme kadar devam" yanıtını verince alkış kopmuştu.
Adam doğru söylemiş, aradan üç ay geçti ve… Devamını Rıfat G.'nin savcıya verdi ifadeden okuyalım: "İlk evliliğinden 10 yaşında bir çocuğu vardı. Genellikle babasında kalıyordu. Bize de geliyordu. 'Bir daha bizim yanımıza gelmesin' deyince tartıştık. Mutfaktan aldığım bıçağı rastgele sapladım." Selime Hanım altı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

NE ÇIKARSA BAHTINA
Elbette o programda kimse zorla çıkarılıp evlendirilmiyor ama çok merak ediyorum, Rıfat G.'nin programa çıkmadan önce iki evliliğini neden bitirdiği araştırıldı mı? Bu adamın psikolojik sorunları var mı diye bir uzmana danışıldı mı?
İzdivaç programları, yıllardır tartışılıyor; meclis gündemine bile girdiler. Topluma faydaları yok, aksine yozlaşmayı artırıyorlar. Evlilik gibi zor karar verilen bir kurumu çocuk oyuncağı gibi sunuyorlar. Damat adaylarına yöneltilen sorular da aynı: "Sigortan, işin, evin, emekli maaşın var mı?" Varsa oldu bu iş!
Bu programlarda sırf reyting uğruna yaşlı başlı insanlara abuk sabuk cahilce muhabbetler yaptırıyorlar,
Daha önce de Flash TV'de yayınlanan 'Ne Çıkarsa Bahtına' programına iki karısını öldüren Sefer Bey diye bir adam çıkmıştı. 'Ne çıkarsa bahtına' işte! Selime Hanım'ın bahtına da katil koca çıktı.
Bu izdivaç programlarına artık bir son verilmeli. Bu cinayet bardağı taşıran son damla olmalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA