Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Lady Gaga İstanbul'da soyunur mu?

16 Eylül'deki Lady Gaga İstanbul Konseri'ne az kaldı…
Türkiye, Lady Gaga'ya hazır mı?
Hayranları elbette Gaga'yı iyi tanıyor ama tanımayanlar (her konserde olur, tanımadıkları şarkıcı için 'A şu gelmiş, hadi gidelim' derler) konserde şoke olabilirler.

ÇILGINLIK BİTMEZ
Çılgınlık=Lady Gaga'dır. Google'a Lady Gaga yazdığınızda bile karşınıza hemen 'Lady Gaga'nın son çılgınlığı' başlıklı haberler çıkar. Gaga'nın hep bir son çılgınlığı vardır; bitmez bir türlü bu çılgınlıklar.
Elbette bu çılgınlıklar da PR stratejisidir!
Gaga, Vancouver'daki konserinde seyircilerin önünde kostüm değiştirmişti. Londra'da soyunmuş, iç çamaşırını sıyırıp poposunu göstermişti.
Ama hiçbiri, ABD'de Texas eyaletinin Austin kentinde verdiği konser kadar çılgın değildi.
Lady Gaga, 'Swine' (Domuz) adlı şarkısını söylerken önce sahneye kurulan döner bir düzenekte 'ateşte pişirilen domuz' gibi dans etti, ardından yeşil bir sıvı içen bir kadın dansçının parmaklarını boğazına sokup üzerine kusmasına izin verdi.
Neyse ki konserler için RTÜK benzeri bir kurum yok; vallahi sahneyi komple buzlarlardı.
Bakalım Lady Gaga, İstanbul'da ne gibi çılgınlıklar yapacak. Daha önce İstanbul'da verilen hiçbir konsere benzemeyeceği kesin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA