Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz Yıldırım da kaçamak yapmıştı

Ersun Yanal'ı istifaya zorlayan; özel hayatıyla ilgili haberlerin ortaya saçılması oldu. Yazın Bodrum'da çekilen meşhur tekne fotoğrafı, Yanal'ın kız arkadaşını Topuk Yaylası'na götürmesi ve Sevilla maçından bir gün önce yine kız arkadaşıyla Kopenhag'da görülmesi vs...
Elbette bir teknik direktörün evliyken yasak aşk yaşaması, toplum tarafından tasvip edilmeyecek bir durum. Peki, bir teknik direktörün özel hayatı, takımın performansını etkiler mi? Belki genç futbolculara kötü örnek olduğu söylenebilir ama futbol dünyasında bunu kim mesele eder ki?
Genç futbolcuların çılgın eğlenceleri, yabancı futbolcuların Türkiye'de eşlerini aldatması; artık kanıksadığımız şeyler değil mi?
Fenerbahçeli Kazım ve Vederson'un 'Kelepçeli âlem' manşetlerini hatırlayın.
Öte yandan, bazı Fenerbahçeli futbolcuların Yanal'ı Kopenhag'ta sevgilisiyle görüntüleyip kulübe bildirdikleri bile iddia ediliyor.
Eğer bu söylenti doğruysa, Fenerbahçe'de mahalle baskısı zirve yapmış demektir. Teknik direktörü sevmeyebilirsin ama onun fotoğrafını çekip ispiyonlamak hangi ahlaka sığar?

FENERBAHÇE'YE YAKIŞMAZ

Eğer Yanal'ın Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilmesine sebep, evliyken kaçamak yapmasıysa; Aziz Yıldırım hakkında da evliyken kendisinden 29 yaş küçük Gonca Çelikkıran ile aşk yaşadığı haberleri çıkmıştı. Ve Yıldırım, 30 yıllık evliliğini bitirip Çelikkıran'la evlenmişti. İşin trajikomik tarafı; Yanal'ın yerine teknik direktörlükte adı geçen evli Roberto Carlos'un kaçamaklarının da dillere destan olması...
Kamuoyundan tepki görmemek, tazminat ödememek gibi gerekçelerle bir teknik direktörün özel hayatını; kovulma nedenleri arasında göstermek Aziz Yıldırım'a yakışır ama Fenerbahçe'ye yakışmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA