Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bodrum, bindiği dalı kesiyor

Bodrum sadece pahallığıyla haber olmaya devam ediyor. Eşi ve üç çocuğuyla birlikte Londra'dan tatil için Bodrum'a giden 56 yaşındaki öğretim üyesi Andrew Macton, "Yalıkavak'ta bir restoranda sadece birer balık ve birer bira içtik; bin 850 lira hesap geldi. Sonra bir kafeteryaya oturup beş kişi dondurma yedik, 200 lira ödedik. Bu fiyatlar Londra'da en lüks semtlerden bile pahalı."
Hep yazıyoruz; Bodrum esnafı, kendi bindiği dalı kesiyor. 80'li yıllarda İstanbul ve Bursa'ya büyük bir Arap turist akını olmuştu. Araplar o kadar kötü kazıklandı ki; bir daha Türkiye'ye gelmez oldular ta ki, Türk dizileri, Arap ülkelerinde yayınlana kadar.
Bodrum'un pahallığıyla ilgili o kadar çok haber çıktı ki; Bodrum turizmi darbe almaya başladı. Yerli turistler bile artık Yunan Adaları'na gidiyor. Önümüzdeki birkaç yılda Bodrum'u daha kötü günler bekliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA