Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Olmadı İsmail Kartal

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı…
Soru 1: Diego Ribas takıma katılınca oyun sisteminizi değiştirecek misiniz?
Kartal: Takım 8-10 yıldır aynı sistemle oynuyor. Bu sistemde ufak oynamalar olabilir ama sistemden vazgeçmeyiz.
Soru 2: Ersun Yanal'ın soyunma odasında ses kayıtları çıktı. Sizin bu konuda bir endişeniz var mı?
Kartal: Ben bir endişe taşımıyorum. Kendisini bilen ve kendisine güvenen bir insanım. Açık ve net biriyim. Nerede ne konuşacağımı da bilirim.
Kartal, medya karşısına yalnız çıktığı daha ilk toplantıda iki büyük gafa imza attı. Fenerbahçe, 8-10 yıldır nasıl aynı sistemde oynar yahu! En basit örneğiyle takım, Aykut Kocaman döneminde tek, Yanal'ın döneminde ise üç, hatta bazen dört forvetle oynuyordu. Bu sisteme de kaos futbolu deniyordu. Bana göre ise sistemsizlikti!
Kartal'ın, Yanal'ın ses kaydı için söyledikleri ise büyük talihsizlik. Kayıt yapılan yer soyunma odasıydı, yani bir takımın en mahrem yeriydi. Orada her şey konuşulur, küfür de edilir. 'Küfür edilmiyor' diyen yalan söyler!
Kartal'ın, Yanal'ın sesinin kaydedilmesinin ayıp olduğunu söylemek yerine, dolaylı yoldan 'Ben aynı hataya düşmem' demesi büyük ayıp. Kartal için "Yanal'ın arkasından iş çeviriyordu, kuyusunu kazdı" diyenler oldu. Ben bu iddialara hâlâ inanmıyorum ama Kartal, bu son açıklamasıyla bazılarını haklı çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA