Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadınlar sağlık programlarını seviyor

Sağlık programları, bizim TV kanallarında yükselen trend. Artık kadınlar sabah ve öğle kuşaklarında dizi tekrarları ve magazin yerine sağlık programlarını izlemeyi tercih ediyor. Çünkü bilgileniyorlar, sağlıklı yaşama dair ipuçlarını kolayca bu programlarda öğreniyorlar.
Bu sağlık programlarında öne çıkanlardan biri de 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler' programı... Bu programı zaman zaman takip ediyorum.
Dr. Ender Saraç, yıllardır TV ekranlarında olmanın verdiği tecrübeyle en karmaşık sağlık konularını bile herkesin anlayacağı dilden anlatıyor.
Saraç'ın programında ele aldığı konular geniş bir yelpazeye sahip; bel fıtığından akraba evliliğinin zararlarına, panik atağın belirtilerinden sağlıklı beslenmeye kadar birçok farklı konuda izleyici bilgilendiriliyor. Saraç, ağırladığı uzman konuklara kafa karıştırmayan, yalın sorular yönelterek ekran başındakilerin dikkatini diri tutuyor, sıkıcı konularda bile ilgi çekecek bir unsur buluyor.
Özetle Saraç; işinde başarılı ve kadınlar da Saraç gibi uzmanlardan bilgi edinmeyi seviyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA