Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çağatay'ın karizması çizildi mi?

Serenay Sarıkaya, sosyetenin ünlü çifti Nedret-Ali Zafer Taciroğlu'nun oğulları Yaman Taciroğlu ile romantik bir yemek randevusunda görüntülenmiş. Söylentiye göre; fotoğrafı çeken kişi, o sırada mekanda bulunan bir vatandaşmış. Fotoğrafı hemen Twitter'da paylaşmış.
İşte yurdum insanının magazin aşkı! Türk halkı, magazini hep eleştirir ama bize müthiş kareler göndermeyi de ihmal etmez. Yunan adalarından, Londra'dan, Los Angeles'tan bile fotoğraf gönderirler veya Twitter'a koyarlar. Sonra da belgesel izlerler!

PARAVAN AŞK MIYDI?
İddiaya göre Sarıkaya, fotoğrafı çekip Twitter'a koyan kişiye şöyle demiş: "Arkadaşça yemek yedik. Fotoğrafı kaldırırsan iyi olur, basının eline geçerse sana zarar verebilir. Uygun bir zamanda da görüşüp tanışırız."
Enteresan bir iddia...
Sarıkaya, Twitter'a konan bir fotoğrafın ışık hızıyla yayılacağını hesap etmemiş mi? Sarıkaya ile ilgili daha önce de Antalyalı bir işadamıyla aşk yaşadığına dair haber çıkmıştı.
Ee Serenay Sarıkaya hem güzel, hem de son dönemin en gözde oyuncularından biri. Elbette talibi çok olacak. Peki, Çağatay Ulusoy ne olacak? Hani Serenay ile Çağatay, tıpkı dizideki gibi büyük bir aşk yaşıyordu ve bu aşkı gizlemeye de gerek duymuyordu...
Belki de bazılarının dediği gibi paravan bir aşktı onlarınki. Ya da Serenay ile Çağatay, bir aşk yaşıyordu ama bir şekilde bitti. Elbette bilemeyiz ne yaşadıklarını.
Tabii ki her aşk bitebilir ama bittiği hemen duyurulmalı. Duyurulmazsa, tıpkı bu örnekte olduğu gibi Serenay bir başkasıyla görüntülenince, Çağatay'ın karizması çizilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA