Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Beyaz Karanfil'de büyük sınav

'Kurtlar Vadisi', ATV'den ayrılırken kan kaybetti aslında... PANA FİLM'in önemli isimlerinden Bahadır Özdener, usta yönetmen Onur Tan ve senaryo ekibinden bazı kalemler diziden ayrıldı. Oyuncularda da yaprak dökümü yaşandı; Kenan Çoban ve Hakan Boyav diziden ayrıldı. Dizide canlandırdıkları karakterler ölen Ali Sürmeli, Gürkan Uygun gibi başarılı oyuncuları da hesaba katarsak; 'Kurtlar Vadisi'nin çekirdek kadrosunda büyük değişim yaşandı. Bu durum diziyi nasıl etkiler hep birlikte göreceğiz.

YENİ JÖN OLABİLİR
'Kurtlar Vadisi'nde 'Abdülhey' rolüyle büyük hayran kitlesi yaratan Kenan Çoban'ı da büyük bir sınav bekliyor. Çoban, 'Beyaz Karanfil' dizisinde ilk defa başrol oynayacak. Aslında Çoban'ın önünde güzel bir örnek var. Yıllarca 'Kurtlar Vadisi'nde 'Memati'yi oynayan Gürkan Uygun, 'Kaçak'ta müthiş bir performans sergileyerek dizi sektöründe başrol oyuncu klasmanına yükseldi.
Çoban'ın canlandırdığı 'Abdülhey' karakteri sessiz-sakin, sadece kendi işini yapan karizmatik bir karakterdi. Çoban, 'Beyaz Karanfil'de ise zengin bir ağa olan 'Osman Beyanoğlu'nun bahçıvanlığını yaparak karısı 'Nergis' ve özürlü çocuğuna bakan 'Zülfü' karakterini canlandıracak. 'Osman' bir uyuşturucu baronu. 'Zülfü', 'Osman'ın isteği üzerine, içinde ne olduğunu bilmediği bir paketi almakla görevlendiriliyor. Yolda polise yakalanan 'Zülfü', üç yıl hapis yatıyor. Çıktığında 'Osman'ın ailesine bakmadığını öğreniyor, intikam için harekete geçiyor.
'Beyaz Karanfil', uyuşturucu ve mafya dünyasındaki dönen dolapları ekrana taşıyan bir polisiye macera dizisi. Çoban'a 'Kurtlar Vadisi'nden rol arkadaşları Hakan Boyav ve Ali Sürmeli de eşlik edecek. Bu sağlam kadro içersinde Çoban tam da kendisine uyacak bir rolle karşımıza çıkacak. Çoban, 'Abdülhey' rolündeki başarısını başrol oyuncusu olarak üst seviyeye çıkarırsa kariyerinin en büyük başarısını elde etmiş olacak.
Yakında ATV'de başlayacak olan 'Beyaz Karanfil', aksiyonu bol olan farklı bir polisiye dizisi arayanların ilgisini çekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA