Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Günaydın'ın komedisi

'Özgüveni yetersiz bir yazar olan 'Selim', ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. 'Selim'e aşık olan 'Ayşıl', mutluluğa giden yolun; 'Selim'in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi 'Mehpare'den geçtiğini düşünür...'
'İçimdeki Ses' filminin öyküsünü okudunuz. Filmin senaryosunu yazan ve başrolünü oynayan Engin Günaydın olunca elbette bu öykü değer kazanıyor. 'Selim' ve 'Ayşıl'ın; 'Mehpare Hanım'la yaşayacakları maceraların komedi tufanına dönüşme ihtimali yüksek.
Filmde, Füsun Demirel ve Ersin Korkut da rol alıyor. Her ikisi de başarılı oyuncular.
Engin Günaydın, televizyonda reyting odaklı sit-com'larda oynamasına rağmen sinemada genelde alternatif ve marjinal işlerde rol aldı. Buna en güzel örnek 'Vavien' filmi… 'Vavien' aslında gişede büyük başarı elde edecek potansiyele sahipti ama Taylan Biraderler ve Günaydın bir kara film çekmeyi tercih etti. Daha önce de yazmıştım; bence Günaydın, bu ülkenin en komik adamlarından biri. İstese ticari bir komediye imza atıp gişede büyük bir hasılat elde edebilir.
Engin Günaydın'dan beklenen o gişe canavarı komedi; 'İçimdeki Ses' olabilir…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA