Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Digitürk ayağına sıkıyor

Son iki yıldır Süper Lig'den iyice soğudum, İngiltere Premier Lig'i daha yakından takip ediyorum. Bu ligi izlemek için de Digitürk'ün Spor Ekstra paketine üyeyim.
Geçtiğimiz cumartesi Lig TV kanalları arasında dolaşırken Chelsea- Swansea maçını aradım ama bulamadım.
Maçlar çakışmış mı diye baktım ama o saatte Lig TV2'de ve Lig TV3'de maç yoktu.
Pazar günü Manchester United- Queens Park Rangers maçını izleyeyim dedim, fakat yine Lig TV kanallarında bu maça rastlamadım. Twitter'dan maçın TV8'de gösterildiğini öğrendim, Chelsea'nin maçı da TV8'de yayınlanmış. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig'in en keyifli iki maçıydı bu bahsettiklerim...
Elbette futbolseverler bedava maç izlediği için çok mutlu. Ama kendinizi Spor Ekstra paketi üyesi farz edin; siz ne hissedersiniz? 'Madem en keyifli maçlar bedava, ben niye para ödüyorum?' diye düşünmez miydiniz?
Futbol ligi yayıncılığı devamlılık ister, izleyicide alışkanlık yaratırsanız kazanırsınız… Bir maç TV8'de, bir maç Lig TV'de olursa para vereni küstürürsünüz.
Bir de hangi maçların yayınlanacağı da belli değil, son dakikada öğreniyorsunuz. Lig TV'de bu tarz yönetici hataları olmazdı, o yüzden enteresan bir durum.
Özetle Digitürk, kendi ayağına kurşun sıkıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA