Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Albümü var kendisi yok

Sabah Twitter'da Deniz Seki ile ilgili tweet'ler görünce yakalandığını sandım. Yok, yakalanmamış ama albümü çıkmış.
Hayat ne enteresan...
Polisin, Seki'nin Tekirdağ'da saklandığını düşünüp sanatçının eski menajeri Volkan Kutluay'ın nişanlısının evine baskın yapmasını ve Seki'nin yeni albümü 'İz'in piyasaya çıkacağı haberlerini dün aynı anda okuduk. Polis, Seki'yi Tekirdağ'da araya dursun; dün, Seki'nin yeni albümünden 'İyisin Tabii' isimli şarkısına çektiği klip de yayınlandı.
Klipten Seki'nin nerede olduğu anlaşılır mı acaba? Filmlerde öyle olmuyor mu; FBI ajanları görüntüleri tekrar tekrar izleyip suçluyu bulmuyorlar mı? Klip bir ormanda göl başında geçiyor; orası, Türkiye mi yoksa yurt dışında bir yer mi bilemeyeceğim tabii. Ya da şarkıların düzenlemesini yapan İskender Paydaş sorguya alınabilir. Belki o Seki'nin nerede olduğunu biliyordur. Bunca zamandır yakalanmadı ya; helal Deniz Seki'ye, meğer Çakal Carlos gibi saklanma uzmanıymış da haberimiz yokmuş.

SEKİ'NİN MESAJI
Albüme dönecek olursak... 'İz'; daha şimdiden bu yılın en çok konuşulan albümü olmayı garantiledi. Seki firariyken, her hafta hakkında 'Polis Deniz'i bulmak için özel ekip kurdu', 'Tekirdağ'da Deniz baskını' başlıklı haberleri çıkıyorken, bu albüm gündemden hiç düşmez.
Bu arada 'İyisin Tabii' şarkısının klibi de güzel. Şarkıyı dinlerken; Seki'nin yaşadığı acıya, hüzne ve umut dolu bekleyişine ortak oluyorsunuz. Albümdeki diğer şarkıların isimleri de anlamlı; 'Hayat İki Bilet', 'Seni Seveni Sev', 'Hayat İmdat'...
Bu şarkılar da dinlendikçe, daha da anlam kazanacak belki de.
Albümle ilgili basın bülteninin sonunda Seki'nin bir şarkısının şu nakaratına da vurgu yapılmış: 'Korkmuyorum! Hayat senden artık hiç korkmuyorum.' Yeni albüm, yeni klip, 'Hayat senden artık hiç korkmuyorum' diye bir meydan okuma vs... Seki yakında adalete teslim olacak gibime geliyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA