İki aile arasında kavga: 16 yaralı

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 04.09.2009 16:16
    Güncelleme : 04.09.2009 16:16

Gaziantep'te meydana gelen hasarlı kazanın ardından 2 ailenin üyeleri arasında çıkan ve bıçak, satır ile usturanın kullanıldığı kavgada 16 kişi yaralandı.

Eyüp Sultan Mahallesi 9 Nolu Cadde'de meydana gelen maddi hasarlı kazadan sonra otomobil sürücüsü Osman A., olay yerinden kaçan diğer otomobilin sahibi olduğunu iddia ettiği Menderes Ç. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olayı duyarak gelen iki tarafın yakınları kavgaya tutuştu.

Satır, ustura, döner bıçağı, bıçak ve demir çubukların kullanıldığı kavgada, Osman A, Menderes Ç, Kemal Ç, Halit Ç, Hasan A, Ramazan A, Gani A, Osman A, Reşat A, Nusret A, Mehmet Ç, Mehmet G, Ali Ç, Sıdıka Ç, Salih Ç, ve Mustafa A. yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bu kişilerden Salih Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, olay yerine gelen polis, çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanılan 1 adet satır, 1 adet ''sallama'' tabir edilen döner bıçağı, 1 adet ekmek bıçağı, çok sayıda demir çubuk ve sopa ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Şiddet bir çözüm yolu dğildir bunu bilinç altına yerleştirmemiz gerek

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.05.2010 20:51

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol