Mesajlara 'açılım' damgası

  • 29.10.2009
Siyasilerin Cumhuriyet Bayramı mesajlarına demokratik açılım tartışmaları damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Gül: Türkiye tüm farklılıklarıyla, zenginlikleriyle, değerleriyle bir bütündür. Herkes, Cumuhuriyetin vatandaşı olarak eşittir.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin: Türk milleti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden ilerleme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edecektir.

Başbakan Erdoğan: Bizi tek millet olarak; tek devlet, tek bayrak, tek vatanda birleştiren yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltiyoruz. Böylece, bu anlamlı günde kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına milletçe tek yürek olarak bir kez daha en güzel cevabı veriyoruz.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: Cumhuriyetimizin 86. yılını gururla, mutlulukla heyecanla kutluyoruz. Bu mutluluğumuzun, heyecanımızın, gururumuzun nedeni, Cumhuriyetimize, ulusal birliğimize ve toprak bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan tehditlere, saldırılara milletimizin kararlılıkla karşı çıkması ve korumasıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 86'ncı yıldönümü hiç olmadığı kadar endişeli ve dört bir koldan sürdürülen tahriklerle karşılamış bulunuyoruz. Cumhuriyetimiz, temelinden tahrip edilmek istenmektedir. İktidar sahiplerinin gaflet, dalalet ve hatta hıyanetinin aynısına bugün de şahit olunmaktadır.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk: Cumhuriyetimizle yaşıt olan Kürt sorununu, cumhuriyetin prensipleri olan eşitlik, özgürlük, kardeşlik doğrultusunda ve kendi iç dinamiklerimizle birlik ve beraberlik içinde çözmekten başka yol kalmamıştır.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Hepsi aynı herzamanki söylemlerini kullanmıs Cumhur baskanının sözleri bende herseyden önemlidir.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.05.2010 21:31

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Levy'den 'Ayrılık' sitemi, rozet jesti
Beşiktaş'ta fener alayı coşkusu
Hayalleri dinleyip hayal üretiyorlar
Bir İtalyan'ın gözüyle Atatürk
Mahyalarla 29 Ekim
Dostluk yemeği
Dışişleri Türkiye'nin imajını yenileyecek
'Ulusal birliğe kast edenlerin karşısındayız'
Viyana açılımı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol