'Ulusal birliğe kast edenlerin karşısındayız'

  • 29.10.2009
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 29 Ekim mesajında, geçen yıldan farklı olarak "ulusal birliğe kast eden çabalar" dan bahsetti, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bu çabalar karşısında "çelikten bir duvar gibi" yükseleceğini söyledi. Geçen yılki 29 Ekim mesajını 4 paragrafa sığdıran Başbuğ, bu yıl daha uzun bir mesaj yayınladı. 9 paragraflık bir mesaj yayınlayan Başbuğ, "Bağrından çıktığı yüce ulusunun güveninden aldığı destekle yükselen Türk Silahlı Kuvvetleri, tarihten gelen sorumluluğu ve 'Güçlü ordu, Güçlü Türkiye' bilinciyle sergilediği sağduyulu duruşuyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğüne ve ulusal birliğine kast eden tüm çabalar karşısında, daima çelikten bir duvar gibi yükselecektir" dedi.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Hepimiz karşıyız sayın komutanım ama milletin iradesini yok sayanlarada biz karsıyız lütfen sizde olun.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.05.2010 21:40
alisma alisma // İÇEL

Peki TSK içindeki birliğimize kast edenlerin neresindesiniz.Bir insan dürüstlük aşısı yapması için önce o aşıyı kendisen yapması gerekir.Benim bildiğim delikanlılık ve yücelik budur

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 29.10.2009 11:05

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Levy'den 'Ayrılık' sitemi, rozet jesti
Beşiktaş'ta fener alayı coşkusu
Hayalleri dinleyip hayal üretiyorlar
Mesajlara 'açılım' damgası
Bir İtalyan'ın gözüyle Atatürk
Mahyalarla 29 Ekim
Dostluk yemeği
Dışişleri Türkiye'nin imajını yenileyecek
Viyana açılımı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol