Üniversiteli Gülçin'in feci sonu!

  • yeni haber
  • İHA
  • Giriş Saati : 04.11.2009 11:34
    Güncelleme : 04.11.2009 11:49
Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 1 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 1 üniversite öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Rize istikametine gitmekte olan Rahim D. 61 AP 023 plakalı araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) C Kapısı önündeki durakta bekleyen 2 öğrenciye çarptı.

Kazada aracın altında kalan ve sağ ayağı bileğinden kopan KTÜ Orman Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Gülçin Plevne (24) ağır şekilde yaralanırken, aynı fakültede son sınıf öğrencisi olan Fahrettin Atak ise kazayı hafif yaralanarak atlattı. Plevne, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Plevne'yi KTÜ Farabi Hastanesi'ne götürmek için gelen KTÜ'ye ait ambulansta sadece şoförün olması ve hiçbir doktor veya sağlık görevlisinin olmaması dikkat çekti. Vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Hastanede ameliyata alınan Plevne'nin duran kalbinin, hastanede bir ara yoğun çabalar sonrasında tekrar çalıştırıldığı ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Aynı kazada yaralanan üniversite öğrencisi Fahrettin Atak ise Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


kalan karakter 1000

ferhat öner ferhat öner // VAN

çok sevdiğimiz bir iş arkadaşımızın kardeşi idi gencecik yaşında bir trafik magandasının kurbanı oldu allahım tüm kalanlarına sabır versin ve lütfen biraz daha dikkatli olalım kaybedilenler geri gelmiyor

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.11.2009 15:07
www.birlikport.net www.birlikport.net // İSTANBUL

bir trabzonlu olarak cok uzulduk allah rahmet eylesin bacim,,

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.11.2009 13:12
fy_sabah fy_sabah // İSTANBUL

nedir bu trafik denen illetten çektiğimiz ?!.. bu acılar ne zaman son bulacak ?!

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.11.2009 12:57

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Çevrecilerin geciken zaferi: Önce yol, sonra dava bitti
'Kanadoğlu hakkında gizli soruşturma sürüyor'
Yazıcıoğlu kazası için yeni komisyon
Fethi Çelikbaş, son yolculuğuna uğurlandı
AİHM'den Türkiye'ye 34 bin 700 euro ceza
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol