'Arkadaşlarım beni tanımadı'

İstanbul İstiklal Caddesi'nde yürürken başına Fitaş İşhanı'nın 5'inci katındaki pencerenin düşmesi sonucu bir ay yoğun bakımda kalan İTÜ Çevre Mühendisliği öğrencisi 20 yaşındaki Ece Turhan işgücü kaybının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Aylar sonra önceki gün ilk kez okuluna gittiğini söyleyen genç kız, "Arkadaşlarım beni tanımadı. Dönem kaybım olduğu için yeni bir çevre edinmeye çalışıyorum" diye konuştu. 22 ameliyatın ardından ayağa kalkan Turhan, denge kaybı ve yüzde 90 görme sorunu yaşıyor.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Allahım bu güzel kıza te zamanda şifalar ver eski hayatına dönmesini sagla senin herseye gücün yeter sen rahman ve rahimsin

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 29.04.2010 14:39

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Kozmik hâkime övgü mektubu
JİTEM'de görevsizlik gerekçesi: Silahlı çete
Danıştay kararı için ne dediler?
Üç PKK'lı yakalandı
YÖK'ten iki formül
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol