Kozmik hâkime övgü mektubu

ANKARA Seferberlik Bölge Başkanlığı'ndaki aramayı yapan Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Hâkim Kadir Kayan'a bu kez övgü dolu bir mektup gönderildi. Yeni bir tehdit sanılıp heyecan yaratan, Afyon'un Dinar ilçesinde yaşayan Bekir Ö.'den gönderilen zarftan "Siz görevinizi yapıyorsunuz Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizin gibi hâkimler bu ülkeye lazım" sözlerinin yer aldığı bir mektup çıktı. Hâkim Kayan, daha önce zarf içinde gönderilen 8 mermi ile tehdit edilmiş, ardından yine tehdit içerikli mektup ve mesajlar almıştı. İki askeri aracın kendisini izlediği şüphesiyle şikâyette bulunan Kayan'a zırhlı bir makam aracı tahsis edilmiş, koruma sayısı da artırılmıştı.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Bizlerde o hakimden övgü ile söz ediyoruz belki mektup gönderemiyoruz ama insalar bu yaptıgı cesaretli davranısları dillerinde pelesenk etmislerdi vay be böyle yigitlerde var deniliyor

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 29.04.2010 14:45

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
İçi yolcuyla dolu İETT otobüsüne molotof
JİTEM'de görevsizlik gerekçesi: Silahlı çete
Danıştay kararı için ne dediler?
Üç PKK'lı yakalandı
YÖK'ten iki formül
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol