PKK'ya 'hacker' operasyonu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 11 ayrı ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda, PKK adına internet sitelerine saldırıda bulunan ve propaganda yapan 23 hacker gözaltına alındı. PKK'nın internet üzerinden propaganda faaliyeti yaptığını tespit eden Diyarbakır Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak düzenlenen çalışmada hackerların propaganda yaptıkları bilgisayarların I.P. numaraları belirlendi. Numaraların Diyarbakır ve İstanbul dahil 11 ile kayıtlı olduğunu tespit eden ekipler, belirlenen adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı baskın düzenledi. Zanlıların özellikle kamu kurumlarına ait internet sitelerine saldırıda bulunduğu iddia edildi.

kalan karakter 460

muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

Gercekden güzel bir operasyon olmuş.Ülkemizde cok iyi yazılım uzamanları var bunlarda bireysel olarak bu kişileri tespit edip polise bildirmeleri bence ülkemiz adına cok iyi olur .

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 09.05.2010 02:17
muhammet24 muhammet24 // ERZİNCAN

pkk da böyle zeki insanlar vamı?

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 30.04.2010 23:52
sguvenc sguvenc // ANKARA

Onlar internette oyun oynayan masum çocuklardı aslında. Bilmeden kamu kurum ve kuruluşlarının sitelerinden geçerken yakalanmışlardır.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
cevapla 11.03.2010 10:56

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol