'li başkan disipline

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 25.07.2010 19:13
    Güncelleme : 25.07.2010 19:19
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, referandumla ilgili Bingöl mitingine ''evet'' yazılı şapkayla katılan ve CHP yönetimince disipline sevk edileceği açıklanan Bingöl'ün CHP'li Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, ''Ben yanlış bir şey yapmadığıma inanıyorum'' dedi.

Erdoğan'ın referandumla ilgili düzenlediği ilk mitinge ''Evet'' yazılı şapkayla katılan ve Anayasa referandumunda ''evet'' oyu kullanacağını söylediği iddia edilen Memioğlu, partisinin vereceği her karara saygı göstereceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ı 'e geldiği için karşılamaya gittiğini ifade eden Memioğlu, ''Ben yanlış bir şey yapmadığıma inanmıyorum. Başbakan ilime gelmiş, ben de Başbakanı karşılamaya gitmişim. Asıl gitmeseydim ayıp olurdu'' diye konuştu.

Anayasa referandumunda ''evet'' oyu kullanacağı yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili soruları yanıtsız bırakan Memioğlu, önümüzdeki salı günü basın açıklaması yapacağını bildirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, referandumda ''Evet'' oyu vereceğini söyleyen Bingöl'ün CHP'li Yedisu Belediye Başkanı 'nun, parti disiplinine ve programına aykırı davranması nedeniyle, disipline sevk edileceğini bildirmişti.

Etiketler : , , ,

kalan karakter 460

fuko41 fuko41 // KOCAELİ

zaten chpdende bu beklenirdi.yaptıkları iktidarın her dediğinin tersini yapmak olan bir partiden başka türlü bir hareket beklenmezdi.allah chp'nin getireceği demokrasiden korusun bu milleti.

Aynı Görüşte misiniz?
evet2
hayır1
cevapla 26.07.2010 15:37
cry4angel cry4angel

demokrasi budur işte, senin soylediğinin dışında bir sey soyle yap, hemen disiplin, ATATÜRK' ümün kemikleri zızlıyor...
Allah Bu Adamlardan Korusun bizi...

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır2
cevapla 26.07.2010 02:50
MUNZUR62_ MUNZUR62_ // ELAZIĞ

Yanlış yapmadım demek ne sen CHP li belediye başkanısın nasıl olurda rakip parti genel başkanının konuşma yaptığı kürsüye çıkarsın birde elele tutuşup havaya kaldırarak poz veriyorsun ihraç olamadan kendin istifa et ve akp'ye katıl yakışrı sana

Aynı Görüşte misiniz?
evet6
hayır6
cevapla 26.07.2010 00:05
infanto infanto // ANKARA

Partinin kendi içinde demokrasi yok. Nasıl olacak da ülkeye demokrasi getirecekler?

Aynı Görüşte misiniz?
evet12
hayır2
cevapla 25.07.2010 23:15
sab.ah sab.ah // İSTANBUL

yüzbinlerce kelimenin anlatamadığını tek
bir resim anlatıyor.onuda babayasa
mahkemesine götürsünler....

Aynı Görüşte misiniz?
evet10
hayır1
cevapla 25.07.2010 20:53

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Yarımağan: Yüksek tercihten kaçınmayın
Şehide veda
'Eksik teşebbüs'ten 20 yıl
Tutuklama ihtimaline karşı TSK'da B planı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol