İLİŞKİLİ HABERLER
lar kardeş çıktı
Aynı seri numarası var

lar kardeş çıktı

10 Mart'ta Ankara'daki bir kamyonda ele geçirilen 958 el sıyla Ergenekon bağlantılı 12 yerde bulunanlar kardeş çıktı. Bombalar Ümraniye ile ve 'dekilerle aynı seriden

Ankara'da 10 Mart'ta ihbar üzerine durdurulan kamyonda bulunan ve daha sonra Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait olduğu belirtilen 958 el sı ile ilgili inceleme tamamlandı. Emniyet Kriminal'in yaptığı inceleme sonucu, kamyondaki el bombalarının, Ümraniye, ve aramaları başta olmak üzere toplam 59 olayda ele geçirilen el bombalarıyla aynı seriden olduğu tespit edildi.

TAKİPSİZLİK VERİLDİ

Ankara Emniyeti, 10 Mart 2010 tarihinde bir ihbar üzerine, 06 BJ 9915 plakalı kamyonu Eskişehir yolu Ümitköy-Mesa kavşağındaki polis bölgesinde durdurmuş, kamyonun silah ve mühimmat yüklü olduğu tespit edilmişti. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde yapılan aramada kamyondan 25'li sandıklar içinde, M26 model 1950-1952 yılı Amerikan yapımı 958 adet el bombası çıkmıştı. Daha sonra, el bombası yüklü kamyonun Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait olduğu açıklanmıştı. "Mehmetali" rumuzlu meçhul bir kişi ise, sürekli e-posta göndererek kamyonla ilgili ilginç iddialarda bulunmuştu. Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, el bombalarının seri numaraları alınmış ve bunların incelenmesi talep edilmişti. Savcı Bilgili bir süre sonra da bomba yüklü kamyonun, soruşturmasını yürüttüğü "kozmik oda" olayı ile bağlantısı bulunmadığını ifade ederek takipsizlik kararı vermişti. Savcının talimatı üzerine 958 el bombası ile ilgili incelemesini tamamlayan Kriminal Polis Laboratuvarı Daire Başkanlığı Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü, ilginç bilgilere ulaştı. İnceleme sonucu kamyondaki el bombalarının 12'si Ergenekon kapsamında toplam 59 olayda bulunan el bombaları ile irtibatlı çıktığı sonucuna varıldı.

Etiketler : , ,

kalan karakter 460

joyfull07 joyfull07 // İSTANBUL

bıktık bu bombalardan da ergonokonda,darbecilerden ,artık bırakında bu ülke bir normalleşsin yaa ne cete varmış bu ülkede ALLAH BU CETELERLE UGRAŞAN POLİSİMİZE HÜKÜMETİMİZE GÜC VERSİN BU ÜLKENİN ÖNÜNDE DURAN TÜM STATOKOCU ZİHNİYETLERİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
cevapla 29.07.2010 21:34
yalmanguc yalmanguc

İlker Paşam,Dursun Çiçek fotokopi belgesine "kağıt parçası",poyraz köyde bulunan law silahlarına "boru" demişti.Bomba kamyonuda yakalandığında çok celâllenmişti.Acaba şimdi ne buyuracak?

Aynı Görüşte misiniz?
evet4
hayır2
cevapla 29.07.2010 11:48
ramazan güler ramazan güler // İZMİR

bu memlekette masum insanların canına kıymaktan vazgeçmeyen ergenekon ve onun destekçilerinin allah belasını versin...

Aynı Görüşte misiniz?
evet62
hayır273
cevapla 29.07.2010 03:43

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Amanoslar'a İHA kalkanı
BDP'li başkan eyleme yön vermekten tutuklu
Askeri araçlar kaza yaptı: 3'ü ağır 13 yaralı
Özügergin veda etti
'Milletimizin mayası sağlam'
Sayıştay, kayıp silah olayına son verecek
Provokasyona karşı taktik
'Gizli eller' iddiaları Wall Street Journal'da
Davutoğlu: Sınır ötesi için Irak ile sorun yok
Kurtulmuş: Yeni bölünmeler olur Kurtulmuş:
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol