'da

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 30.07.2010 10:12
    Güncelleme : 30.07.2010 10:45
'de meydana gelen bir yaralama olayının ardından iki eve düzenleyen , 10 pompalı , 1 ve çok miktarda fişek ele geçirdi.

Ovacık Mahallesi 562. sokakta oturan Halil Ö, dün gece aralarında husumet bulunan komşusu Mehmet Ali Yerlikayalı'yı pompalı tüfekle yaraladı. Polisin söz konusu evde yaptığı aramada, 2 pompalı tüfekle bir 7.65 milimetre çapında tabanca ele geçirdi.

Halil Ö'nün Bağcı Caddesi'nde de bir evi olduğunu tespit eden ekipler, buranın çevresinde güvenlik tedbiri aldı. Evde yapılan aramada, 8 pompalı tüfekle 500'e yakın tabanca ve tüfek si buldu.

Zanlı gözaltına alınırken, ele geçirilen tüfeklerle tabanca incelenmek üzere Polis Kriminal Bölge Laboratuvarına gönderildi.

Etiketler : , , , , , , ,

kalan karakter 1000

s-belgin s-belgin

Boru onlar boru!

Aynı Görüşte misiniz?
evet5
hayır0
cevapla 30.07.2010 14:30

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Çetin Doğan'a anjiyo
Bulanık'ta raporla gelen 2 tahliye
Emniyet'ten kardeş bomba şeması
Dekana mobbing cezası
Tokat'taki çatışmada bir er yaralandı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol