'Hayır çıkması ürkütücü'

  • 09.09.2010
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay NTV'nin canlı yayınında referandumda 'hayır' demenin darbeci zihniteyte işbirliği demek olacağını belirterek, "Hayır çıkmasını çok ürkütücü buluyorum, kabus gibi. Rüyada bile böyle bir şey görmek istemem" dedi. "Bu anayasa alternatifi askeri rejimin devam etmesi olan bir anayasa" diyen Günay sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu anayasada ilk defa simgesel bir düzeltme yapılıyor. Biz yargının elindeki prangayı kaldırıyoruz. Bu darbelere bulaşmış olanlar, Türkiye'ye darbeye giden yolda tuzak kurmuş olanlar, cezaevlerinde insafsız davranmış görevliler hep hayır diyecekler. Hayır çıkarsa Türkiye'yi dünya önünde küçük düşüreceksiniz, Türkiye'yi küme düşüreceksiniz. Vahim olan bu. Kişisel tavrım 'yetmez ama evet'e daha yakındır."

kalan karakter 460

premiyers premiyers // DÜZCE

hayır çıkmasına hazır olun sayın bakan

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır3
cevapla 09.09.2010 06:06
murat yazar murat yazar // İSTANBUL

ben uzun yıllar siyasi nedenlerden içerde yatıp çıktım..içerdeyken resim ve karikatür çizmeyi öğrendim ayasofya meydanında sulu boya resimlerimi satmak ve resim yapmak için 1 yıl uğraştım izin alamadım..ertuğrul günaya başvurdum yanıtlamadı.sultanahmet ayasofya meydanında bir sanatçı göremezsiniz.saygılarımla

Aynı Görüşte misiniz?
evet4
hayır1
cevapla 09.09.2010 05:40
turgay6874 turgay6874

ya sizin politikalariniz sayesinde türkiye zaten en son ligin en son sirasinda daha nereye düsecek sizin politikalariniz yüzünden ne doguya ne batiya yaranamadik haa haklisiniz hayir cikarsa vahim olacak ama sizin icin vahim olacak cünkü hükümet ayaginizin altindan gidiyor demek olacak ve simdikiler hesap vermek zorunda kalacak onun icin haklisin sizi ve ekibinizi vahim günler bakliyor.

Aynı Görüşte misiniz?
evet6
hayır1
cevapla 09.09.2010 04:17

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
"Diyarbakır'da edebiyat yaptı, şiir okudu"
Emniyet'in ilk kadınları
Özcan: Yeni şekil verilecek
'Taş atan çocuklar, küçük generaller'
Engelsiz anayasa için 'evet'
'Tam demokrasi için dev bir adım'
Özal: Eksikliğe rağmen 'evet'
Kaşıkçı: Montajla beni suçlamaya çalışıyorlar
Çalışma Bakanlığı sınavı iptal
Üniversiteli 'joker' tutuklandı
Bayram programları iptal
Haber turu!!!!
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol