'Uyanış başladı'

  • 19.11.2011

'nin açılışını yapan ve canlı yayın programına katılan Erdoğan "Hakkâri ve Şemdinli'ye belediyelerin götürmediği hizmeti biz götürdük. Vatandaşım her geçen gün gerçekleri görecek. Uyanış başladı" dedi

Recep Tayyip Erdoğan, "KCK operasyonlarında suçsuz kimse alınmadı. Durup dururken başkası alınmıyor da niye onlar alınıyor. Bunlar legal görüntü altında illegal çalışmalar yapıyorlar" dedi. Hakkâri ve Şemdinli'ye belediyelerin götürmediği hizmeti hükümetin götürdüğünü hatırlatan Erdoğan "Vatandaşım bunu görecek, uyanış başladı" diye konuştu. Bir dizi açılışa katılmak üzere dün Bitlis'e giden Erdoğan, Kral FM ve ile birlikte 80 yerel TV, 100 yerel radyo kanalıyla aynı anda yayınlanan bir programa katıldı. Burada yaptığı konuşmada Kürt kökenli vatandaşlara seslenen Erdoğan şunları söyledi: "Sizi istismar eden PKK ve BDP'ye kulak asmayın. Şu anda size ne verdiler? Yerel yönetimleri kazandıkları yerlerde size ne hizmet verdiler. Biz göreve geldiğimizden bu yana, hiçbir yerde ayrımcılık yapmadık. Onun için bu yatırımları buraya da getirdik. Bu insanlar bizim. Bu insanların arasında ayrım yapmayacağız, her yere hizmeti eşit götürdük ve götüreceğiz. Hakkâri ve Şemdinli'ye belediyelerin götürmediği hizmeti biz götürdük. Vatandaşım bunu görecek, uyanış başladı. İnsanlar kucaklaşmaya başladı."

'VİTAMİNLER ALIYORUZ"
Kar kış demeden çalıştıklarını belirten Erdoğan "Ne yediğimize ve ne içtiğimize mümkün olduğunca dikkat ediyoruz" dedi. Başbakan Erdoğan şunları söyledi: "Bunun için kendimize ait kullandığımız bazı özel bitkiler, yediklerimiz ve hassasiyetlerimiz var. Ama çok da ileri derecede desem bu da yalan olur. Özellikle C ve D vitaminlerini alıyoruz. Bu hassasiyetler içinde ailece de böyle bir hassasiyet içinde olmamız işimizi kolaylaştırıyor."

Etiketler : ,

kalan karakter 460

Emin Emin

Bitlis TV'ye başarılar diliyorum...
İnşaallah Vanımız da; Star TV, ATV, Kanal D, Show TV standartlarındaki TV Kanallarına sahip olur ve bu TV Kanallarımız da uydudan yayın yaparlar... Saygılarımla

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır0
cevapla 19.11.2011 10:16

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Gündem Haberleri
Diğer Gündem Haberleri
Hamzaçebi'den bedelli için 28 yaş sınırı
Karayılan ne İran'a geldi ne de tutuklandı
'Memnun değiliz ama krallık da değiliz'
Tolon: İddialar komedi filmi gibi
Helikopter kazasında bir kişi tutuklandı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol