Terör örgütü PKK, Diyarbakýr'ýn Kulp ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliði Müdür Vekili Ubeydullah Sancar'ý kaçýrdý.
Sancar'ýn ikamet ettiði Kulp'un Uygur köyüne gece yarýsý gelen teröristler, Sancar'ý birliðin resmi aracýyla baþka bir köye kadar götürdükten sonra aracý ateþe verdi. Teröristler Sancar'ý yanlarýna alarak daðlýk alana doðru kaçtý.pkk dedigin kitle pislikten baska bir sey degil adi serefsizler simdi adam kaciriyorlar karakteriniz batsin niye erkek gibi savasmiyorsunuz aranizda erkek varmi savasacak pislikler kalesler.
cevapla 17.08.2012 15:52Gece saat 01.00 de kaçýrýlýyor emniyet kuvvetlerine sabah haber veriliyor bu ne demek hadi beraber gidelim.
cevapla 17.08.2012 15:58
Alevere dalavere,bizim buralarda buna danýþýklý dövüþ derler.kaçýrýlan taþýt milletin parasýyla alýnmýþ,bey efendi evine gidiyor.Kulp Kaymakamý bunu görmüyor mu.Vay zavallý milletim.ne günlere kaldýk.
Þimdi bir suhalim olcak vatandaþýn,devlet memurunun öðretmenlerin,doktorlarýn güvenliðinin saðlanamadýðý eþkiyanýn ev basýp adam kaçýrmayý adet haline getirdiði,çocuklarýn el bombasý bulup elinde patladýðý Türklerin düþman gözüyle bakýldýðý,PKK nýn kimlik kontrolü yapabilmeye cesaret bulduðu bi yerleþim yerine biz eþimizi,kýzýmýzý,kardeþimizi,dostumuzu Þark görevi adý altýnda caný burnunda yaþýycaðý bi yere görev yapmaya nasýl göndericez?
cevapla 20.08.2012 18:07Bunlar halk düþmaný halka hizmet götüreni kaçýrýr kürt sorunu der evlatlarýmýzý öldürür hangi hakký kullanamadýn be emperyalist uþaðý ?
cevapla 18.08.2012 01:12ÖNEMLÝ NOT: Bu sayfalarda yayýnlanan okur yorumlarý okuyucularýn kendilerine ait görüþlerdir. Yazýlan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir þekilde sorumlu tutulamaz.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanýza gelsin.