Ankaragücü'ne bir darbe de PFDK'dan

ANKARAGÜCÜ Giriş Saati : 26.01.2012 21.21 Güncelleme : 26.01.2012 22.29

Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Ankaragücü'ne şok ceza!

Ankaragücüne bir darbe de PFDKdan
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig ekibi Ankaragücü'ne 1 maç seyircisiz oynama ve toplam 75 bin lira para cezası verdi.

Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamada, Ankaragücü'ne, Gençlerbirliği maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan ve bu eylemin aynı sezon içerinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve 60 bin lira para cezası verildiği belirtildi. Başkent ekibi aynı maçta taraftarının yol açtığı saha olayları nedeniyle de 15 bin lira ceza aldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sarıyer ile yapacağı maçta sahaya çıkmayan Mardinspor 3-0 hükmen mağlup sayılırken, mevcut puanından da 3 puan silindiği kaydedildi.

Kurulun verdiği diğer ceza kararları şöyle:

1 maç seyircisiz: Bayrampaşa
5 maç men: Mehmet Sait Ulucan (İstanbulspor)
3 maç men: Kürşat Duymuş (Akhisar Belediyespor), Ali Akburç (Balıkesirspor), Gökhan Çavuş (Lüleburgazspor), Gür Ege Gürel (Maltepespor), Yusuf Ziya Öktem (Araklıspor kaleci antrenörü), Hasan Dal (Akhisar Belediyespor A2 Takımı)
2 maç men: Marc Kibong Mbamba (Adanaspor), Ahmet Taşyürek (Kırıkhanspor Teknik Sorumlusu), Timur Kosovalı (İstanbulspor)
1 maç men: İsmet Turhan (Bozüyükspor masörü)
15 gün hak mahrumiyeti: Hasan Kaçmaz (Tavşanlı Linyitspor görevlisi)
44 bin lira: Göztepe
40 bin lira: Kardemir Karabükspor
20 bin lira: Galatasaray
11 bin lira: Bayrampaşa
10 bin lira: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor
8 bin lira: Gaziosmanpaşa
7 bin 500 lira: Akhisar Belediyespor
5 bin lira: Eskişehirspor, Trabzonspor, Denizlispor, Kırıkhanspor, Araklıspor
3 bin 800 lira: Bozüyükspor
3 bin lira: Boluspor
2 bin lira: Tokatspor, Balıkesirspor
Bin 800 lira: Kızılcahamamspor
Bin 500 lira: Elazığ Belediyespor
Bin 200 lira: Oyak Renaultspor
Bin lira: Lüleburgazspor, Akçaabat Sebatspor, İskenderunspor 1967, Çarşambaspor, Yimpaş Yozgatspor
900 lira: Anadolu Üsküdar 1908, Erzurum Büyükşehir Belediyespor

kalan karakter 1000

agaytan agaytan

şike yapanlara bu kadar ceza yok uğraşmayın ankaragücüyle artık

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
cevapla 27.01.2012 00:16

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sosyal Medya
  • Twitter’dan takip edin
  • Google + dan takip edin