Caner Galatasaraylıları kızdıracak

FUTBOL Giriş Saati : 09.02.2012 14.38 Güncelleme : 09.02.2012 14.39

Caner Erkin: Fenerbahçe, hiçbir zaman Galatasaray'ın arkasında olacak bir takım değil.

Caner Galatasaraylıları kızdıracak
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, sarı - lacivertlilerin hiçbir zaman Galatasaray'ın arkasında olacak bir takım olmadığını söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Caner Erkin, geçen hafta oynanan ve Fenerbahçe'nin 2 - 0 üstünlüğü ile sona eren Beşiktaş maçı ile ilgili olarak "Beşiktaş maçına çıktığımızda zirvenin 6 puan gerisindeydik. Ancak Fenerbahçe olarak bunun asla böyle olmaması gerektiğini biliyorduk. Fenerbahçe, hiçbir zaman Galatasaray'ın arkasında olacak bir takım değil." şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçında istedikleri oyunu ortaya koyamamalarına rağmen kazanmayı başardıklarını dile getiren Caner, "İlk yarıda Beşiktaş'ı sahasına kapatmayı bildik; ancak 2. yarıda geriye çekildik. Buna rağmen 2-0 galip geldik." diye konuştu.

Caner, Fenerbahçe'nin kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti: "Böyle kaliteli futbolculardan kurulu bir takımın, böyle bir kulübün hep en iyi olması lazım. Topun hep bizde kalması, topu rakibe asla vermememiz gerekiyor. Top bizde iken biz çok rahatız, kolay yorulmayan, vazgeçmeyen bir yapımız var. Antrenmanlarda da bunun için çalışıyoruz."

Bu hafta Karabükspor ile oynayacakları maça da değinen Caner, "Önümüzde Karabükspor maçı var ve bizim maçı almamız gerekiyor. Ancak futbol 11'e 11 oynanıyor. Saha ve hava şartları da bizleri zorluyor. Bu maç da sert geçecek. Samsunspor maçını gördük, nasıl oynadıklarını. Bu maç da zor geçecek. Ancak biz Fenerbahçe olarak maça iyi hazırlandığımızda sorun olacağını sanmıyorum." ifadelerini kullandı.
Caner, maç sırasında takımın zaman zaman geri çekildiğini ve bunu yok etmeleri gerektiğini söyleyerek, "Hiçbirimizin aklına 'geri çekilelim' diye bir şey gelmiyor. Ancak maçın içinde birden bire kendimizi öyle buluyoruz. Fenerbahçe 1'i atınca 2'yi 3'ü de atar, bizim o gücümüz var. Konsantreye bağlı olan bu geri çekilme durumunu kendi içimizde yeneceğimize inanıyorum. O da zamanla geçecek." diye konuştu.
Bu sezon Fenerbahçe'deki ikinci senesi olduğuna dikkat çeken genç oyuncu, "Gerçek performansımı tam olarak sahaya koyduğuma inanmasam da iyi yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Yüzde yüz gücümü sahaya yansıtamıyorum ancak onu yakalayacağıma da inanıyorum. Kendimi Fenerbahçe'nin bir parçası hissediyorum. Performans olarak da çok daha iyi olacağım. Özeleştiri yapıyorum ve taraftarlarımız daha iyi bir Caner seyredecek diyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

kalan karakter 1000

vivalaz61 vivalaz61

ben sporcunun zeki(-) çevik( ) ve aynı zamanda ahlaklısını(-) severim.söyledikleri doğru ya da yanlış; bir futbolcunun söylememesi lazım gelen sözler. neden mi? burası türkiye futbolcu transferlerinde neler döndüğünü de biliyoruz. sen her gittiğin takımın rakiplerini böyle küçümsersen yarın bank asyada zor takım bulursun.<br />

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 10.02.2012 09:02
46H 46H

Adam haklı beylerrrr :)))

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır3
cevapla 10.02.2012 00:33
future generation future generation

Aykut hoca Caner yeni transfer edildiğinde ÖNÜ AÇIK BİR FUTBOLCU demişti ancak galatasarayda pek beğenmemiştim futbolunu. Geçen seneyse Kadiköydeki konya maçını seyretmiştim ve orada bana umut vermişti futbolu, Sonra yavaş-yavaş yükselerek Aykut hocanın ne demek istediğini de ispatlamış oldu bize. Tuncay Şanlının hırsından örnekler gösterdi bize ve bu sene GELECEĞİN FENERBAHÇESİNDE olacağına inancımı arttıran performansına hayran kaldım. ÖZGÜR ÇEK transferi içinde yöneticileri kutlamak lazım sadece bir maç ta belli etti kendini onuda BANKO 11 olarak görüyorum. RECEP NİYAZ'ı merak ediyorum mesela ...İNŞALLAH söylendiği kadar vardır. GÖKHAN GÖNÜL gibi PİYANGOLARA hazırlıklı olalım, BANK ASYA YA da gitsek ligi uzun yıllar domine edecek FENERBAHÇE YARATILIYOR, ben bunu görebiliyorum.

Aynı Görüşte misiniz?
evet2
hayır3
cevapla 09.02.2012 23:48
ULTRAASLAN ULTRAASLAN

CANER BEY SİZ ÖNCE FORMASINI GİYDİĞİNİZ TAKIMI ŞİKEDEN Bİ HAKLAYIN SONRA GS AĞZINIZA ALIN..<br />SİZ KİMSİNİZ B ARTIK TÜRKİYEDE ŞİKE DENİNCE AKLA İLK GELEN TAKIM OLDUNUZ......

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır3
cevapla 09.02.2012 23:38
Galatasaralıyız Galatasaralıyız

Aslında yorum yapmaya bile gerek yok ama bunlar bir di iki oldu emre abisinin yanında dili çözülmüş ama Galatasaray tarihi böyle nankör leri asla unutmaz..

Aynı Görüşte misiniz?
evet7
hayır6
cevapla 09.02.2012 22:55

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sosyal Medya
  • Twitter’dan takip edin
  • Google + dan takip edin