Beşiktaş kadar iddialıyız

  • 11.05.2009

Trabzonspor’un genç hocası Özen, “Beşiktaş ve Sivas kadar şampiyonluk şansımız var. Kalan 3 maçı alıp duruma bakacağız. Bursaspor ile final gibi bir maç oynayacağız” dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, "Şampiyonluk iddiamız Beşiktaş ve Sivas kadar çok" dedi. Özen, "Bizim için yine karlı bir haftayı geride bıraktık. Ligin zirvesinde mücadele eden beş takımdan dördü kazandı. Sadece Sivas haftayı kayıpla kapattı. Şimdi bütün hesaplarımız iyi bir çıkış yapan Bursaspor üzerine. Bu engeli de aşıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzon'un şampiyonluk şansı Beşiktaş ve Sivas kadar yüksektir. Bursaspor karşısında alınacak galibiyet bizim için çok önemli olacak. Bursaspor Avrupa kupaları için direniyor; biz ise şampiyonluk için. Final havasında bir maç olacak" açıklamasını yaptı.

CAMİA HEDEFE KİLİTLENDİ
Bu arada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu anda teknik adama değil, ligdeki hedeflere kilitlendiklerini söyledi. Bordo-mavili başkan, "Takımın başında bir hocamız var ve iyi de gidiyor. Trabzonspor'un ve hocamızın da hedefleri var. Böyle bir dönemde kafa karıştıracak sorulardan ve söylemlerden uzak durmakta fayda var" ifadesini kullandı

Umut: En güzel yerde bitireceğiz

Trabzonspor'un iki haftadır fileleri havalandıran forveti Umut Bulut, ligi en üst seviyede bitirmek istediklerini söyledi. Golcü futbolcu, Kocaelispor karşısında aldıkları galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Üç puan aldığımız için sevinçliyiz. Kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz" dedi. Kocaelispor maçında iyi oynadıklarını ifade eden Umut, "Benim gol atmam ayrı bir mutluluktu. Taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Deplasmanda bizi yalnız bırakmadılar ve maç boyu destek verdiler" diye konuştu.

Trabzon'dan golcü TANER'e kanca!
Trabzonspor, küme düşmemesi mucizelere kalan Kocaelispor'un forveti Taner Gülleri'ye haber yolladı. Bordomavili kurmayların, sezon sonunda takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve bir çok Anadolu kulübünü peşinden koşturan Taner'e, "Bizimle konuşmadan hiçbir şeye karar verme. Bizden haber bekle" dediği öğrenildi. Bu sezon Dört Büyükler'e attığı gollerle ikinci baharını yaşayan golcü oyuncunun, Mayıs ayı sonunda kulübü Kocaelispor ile sözleşmesi sona eriyor.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Aragones'e talip var!
"Fener'le anlaştım"
Hocalara göre şampiyon belli
Düğümün çözülmesine son 3 hafta
Avrupa'dan Futbol
Makul sayıda polis!
Sırada Nonda mı var!
Schuster tamam
Sivas’a başkan morali
Kâhin değilim
Brawn zirvede
Dünya şampiyonu Doğa
Kayseri farklı geçti
Günün içinden
Can sakatlandı Selçuk yetişiyor
Dede’den Deniz’e küfür
Ne seninle ne de sensiz
Fikir babası Bakan Özak
Mersin’den kritik kayıp
Bolu-Karşıyaka Kasımpaşa-Altay
Kazanmak yetmedi
Altılı Ganyan 168.588,90 TL ikramiye verdi
Final Bünyamin Gezer'in
Kayserispor: 3 - Gaziantepspor: 0
Bursa'da 2 farklı Altılı Ganyan oluştu
Doğa Koleji dünya şampiyonu
İstanbul'da Motokros heyecanı
Bank Asya 1. Lig'de görünüm
Sakaryaspor 1. Lig'den düştü
İspanya'da zafer Button'un
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol