Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Kasım ayı sayısında yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti gölgelemek isteyenlerin bulunduğunu savunarak, ''Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum'' dedi.
Baskanim biz Fenerbahce nin her zaman yanindayiz aynen gs macinda oynadiklari gibi oynasinlar bizi Real Madrit dahi yenemez
Bu ilk degil ve son olmayacak camur atmalar zaferimize gecen yil tonlarca su atildi sahaya GS stadinda nerdeyse yuzmu havuzuna donmustu ama bu kadar elestiri olmamisti tabiki kimse istemez kotu olaylari ama ortada bir gercegi kimse unutmasin Kazim o macta son vuruslari yapabilse macin skoru ne olurdu son bolumlerde GS buldugu ceyrek pozisyonu evirip cevirip anlatanlar gercegi ne zaman gorecekler?
hakeme gelince GS defansina zor anlar yasatan kazim birtek hakemi gecemedi!
tek bir gerçek var,GALATASARAY galibiyeti ile herşeyi unutturmaya çalışıp,göz boyamak...ve görünüyorki başarılı oluyorsun......büyük takıp olmak için sadece türkiyenin en büyüğünü yenmek yetmez,uluslararası başarıda gerekli başarı derken yanlış anlamayın..EDİRNEDEN BOŞ ÇIKIP KUPALARLA GİRMEK...oralarda provakasyon yapıp maç kazanamıyorsun değilmi...çünkü o arena uluslararası,proveke etmek için yürek lazım,furbol delikanlı oyunu yürekle oynamak lazım,çirkeflikle değil...
EN BÜYÜK GALATASARAY
aziz beycim 27 yıldır degismeyen acı ama gercek alamadıgınız kupa ve avrupa kupaları var ama siz gs yi yenip hepsini ortmek istersiniz siz ve taraftarlarınız:p eee komiksiniz
cevapla 31.10.2009 15:59ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bilica'nın cezası onandı
PFDK tarafından Bilica'ya verilen 3 maçlık ceza, Tahkim Kurulu tarafından onandı.
Ankara yarışlarında Altılı Ganyan, 1.094 lira ikramiye verdi
Ankara'da bugün koşulan at yarışlarında altılı ganyan, 1.094,25 TL ikramiye verdi.
Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya...
Beşiktaş: 1 - Ankaragücü: 0
Turkcell Süper Lig'de yapılan maçta Beşiktaş, Ankaragücü'nü 1-0 yenerek, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürdü.
Antalyaspor: 1 - Bursaspor: 1
Turkcell Süper Ligin 11. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'la Bursaspor 1-1 berabere kaldı.
"Gençlerin önünü ben açmayacağım"
Ankaragücü'nde forma giyen milli futbolcu Ceyhun Eriş, genç futbolcuların kendi çabalarıyla bir yerlere gelebileceğini belirtti.
Grand Prix'sinde ilk cep Hamilton'ın
Formula 1'de sezonun 17. ve son yarışı olan Abu-Dhabi Grand Prix'sine McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, 1 dakika 40.948'lik zamanıyla ilk cepten (Pole position) başlayacak.
Gönül'ün 3 önemli faktörü
Fenerbahçeli Gökhan Gönül, hayatının önemli dönüm noktalarının olduğunu ifade etti.
"İngiltere'de forma giymeyi düşünüyorum"
Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04'de forma giyen milli futbolcu Halil Altıntop, kariyer hedefinde İngiltere'de futbol oynamanın bulunduğunu bildirdi.
Fenerbahçe Kayseri'ye gitti
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maç için Kayseri'ye gitti.
Sivasspor, Ali Sami Yen'de siftah peşinde
Turkcell Süper Lig'de yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, dış sahada bugüne dek hiç yenemediği rakibini bu kez mağlup etmeyi planlıyor.
Hakem, kırmızı kart gösterince...
Amatör ligde oynanan maçta kırmızı kart gösteren hakemin sonu ne oldu?
Trabzonspor'un idman sahalarına su bastı
Trabzon'da dünden bu yana devam eden sağanak yağış, Trabzonspor'u da etkiledi.
Beşiktaş Kulübü'nden açıklama...
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede ''Paralar yatmazsa idmana çıkmayız'' başlığı ile yayımlanan haberin asılsız olduğu bildirildi.
Fenerbahçe, yağmur altında çalıştı
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında, deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Bekçi Murtaza'nın ruhu nerede gezer?
Bir sürpriz değildi elbette Bünyamin Gezer'in derbiye verilmesi. Hangi maçta girmişti gözüne "amirleri"nin Bünyamin Gezer?...
Milliler, Cumhuriyet için koşacak
Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil eden, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında dereceleri bulunan çok sayıda milli atlet, bu kez Cumhuriyet için koşacak.
"Sorunlar yaşadım"
F.Bahçeli futbolcu Topuz, sezon başında yedek kaldığı için kendi içinde sorun yaşadığını açıkladı.
Altıntop, gönderilecek listesinde
FC Schalke 04'ün teknik direktörü Magath'ın, Halil Altıntop'un da bulunduğu 8 yıldız oyuncusunu gelecek sezon takımdan göndermek istediği belirtildi.
"Şımarık değil, öz güven sahibiyim"
Fenerbahçeli Kazım, kimilerine abartılı ve şımarıkça gelen hareketlerin nedenini açıkladı.
"Bu filmin sonu yok"
G.Saray karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyet Fenerbahçe'ye kazandırmaya devam ediyor.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.