"Bizim için büyülü bir andayız"

  • yeni haber
  • Giriş Saati : 04.12.2009 17:57
    Güncelleme : 04.12.2009 17:57
2010 Dünya Kupası Finalleri Grup kuralarının çekimini Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Genel Sekreteri John Valcke ile birlikte yapacak olan Oscar ödüllü Güney Afrikalı aktris Charlize Theron, bugünün kendileri için büyülü bir an olduğunu söyledi.

FIFA'nın resmi internet sitesine konuşan ünlü oyuncu Theron, ülkesinin gelecek yıl dünya kupasına ev sahipliği yapacak olması nedeniyle büyülü bir an geçirdiklerini belirterek, ''Bugün, Güney Afrika vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Güney Afrikalı kim varsa bu güzel anlar tarihimizde yer alacağı için herkesin gurur duyduğunu düşünüyorum. Bu organizasyon bizim için, genç demokrasimiz için, bu ülkenin iyi yerlere gelmesi için çok çalışan insanlar için büyülü bir an'' dedi.

Dünya Kupası kura çekimi töreninde yer almasının kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Charlize Theron, ülkesinin son yıllardaki en önemli global elçilerinden biri olmuş durumunda.
Yıldız oyuncu, bu turnuvanın ülkesi için yeni bir şafak olacağını kaydederken, kupa sayesinde ülkesinin yeteneklerini dünyaya göstereceğini belirtti.

MİLLİ TAKIMIMIZI DESTEKLEMEK İÇİN BURADA OLACAĞIM

Dünya Kupası'nın ülkelerinde düzenlenmesinden dolayı çok heyecanlı olduklarını vurgulayan Theron, ''Herkes bu organizasyonun Güney Afrika için yeni bir miras yaratacağının farkında. Gelecek yıl turnuva sırasında, her an eğlenmek ve kutlamak istiyoruz. Kupa tüm dikkatleri ülkemizin üzerine çekecek. Çok uzun yollar kat ettik. Genç demokrasimiz için çok mücadele verdik. İnsanlar, az zamanda elde edilen bu başarıyı asla unutmamalıdırlar'' diye konuştu.

Futbolu sevdiğini dile getiren Charlize Theron, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gelecek yıl milli takımımızı desteklemek için burada olacağım. İnsanların bizi ülkemizde kutlamasını görmeyi umuyorum. Son olarak, bizim de gurur duyulacak bir şeyimiz var. Turnuvaya ev sahipliği yapmamızda büyük emeği olan Nelson Mandela'ya da teşekkür etmek durumundayız.''

Kura çekim töreninde, Charlize Theron'un yanı sıra David Beckham, olimpiyat altın madalyalı ünlü atlet Haile Gebrselassie, Afrika futbolunun efsane isimlerinden Roger Milla da hazır bulunacak.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Filede derbi heyecanı
"İkimiz de gerildik"
"Güneş camiaya çok iyi geldi"
Biletler satışta
Berbatov'a büyük onur
15. hafta programı
Öldüren diz darbesi
Eskişehirspor ile 47. randevu
Futbolcuların unutulmaz lakapları
Sahibinden satılık gol Kralı!
"Oyundan tatmin olmadık"
Hamit G.Saray yolunda
Ya düzelt ya git!
Mustafa'nın gol inadı!
Toplu sonuçlar
'Yönetim özgür, bizde!'
Çelik bilek
Olaylı maçta gülen Athletic Bilbao
'Beni Demirel bitirdi'
Karıncalar terfi etti
Mourinho Arda
FB Ülker direnemedi
Kızlar set vermeden geldi!
Kartal garantiledi
Çizme büyük geldi!
Fener şen döndü
Jet Santiago
Günün içinden
Tutumlu Laporta'ya karşı
Halterde altın savaşı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol