Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

  • yeni haber
  • Giriş Saati : 04.12.2009 13:37
    Güncelleme : 04.12.2009 13:46
UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'yi deplasmanda 1-0 yenerek, gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de de kötü gidişine son vermek istiyor.

Ligde, 12. haftada hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçı hariç, son 3 maçtır kazanamayan sarı-lacivertliler, yarın Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligin 10. haftasında Galatasaray'ı 3-1 yendikten sonra Ankaraspor maçı hariç son 3 haftada 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Fenerbahçe, 11. haftada Kayserispor ile1-1 berabere kalmış, 13. haftada Beşiktaş'a 3-0, 14. haftada da Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmişti.

SON 3 DEPLASMANDA GALİP GELEMEDİ

Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe ayrıca, rakip sahadaki son 3 maçında da galibiyet elde edemedi.

Ligde 7. haftada deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda oynadığı maçlarda 9. haftada Gaziantepspor'a 2-1, 13. haftada Beşiktaş'a 3-0 yenilirken, 11. haftada Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

SARI KART CEZA SINIRINDA OLANLAR

Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi 7 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, bir kart daha görürse 4 sarı kartla cezalı duruma düşecek.

BİLİCA OYNUYOR

Sarı-lacivertli takımda, Beşiktaş ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verilen, daha sonra trafik kazası geçiren Kazım, yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Galatasaray derbisi sonrası 3 maç ceza alan ve Kasımpaşa maçında cezası sona eren Brezilyalı oyuncu Bilica ise yarınki maçta forma giyebilecek.

Beşiktaş ile yapılan derbi maçta sakatlanan Emre, dün akşam ilk kez takımla birlikte çalışmıştı.
Fenerbahçe'nin yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Fenerbahçe kafilesi öğleden sonra kara yoluyla Eskişehir'e gidecek.

kalan karakter 460

mehmetdemirer mehmetdemirer // ANKARA

Hala Güiza yazıyorlar ya hayretimi ifade edecek sözcük bulamıyorum. Bu adamdaki kabiliyetsizliği anlayamamak için demekki isminizin DAUM olması gerekiyormuş; başka herkes çoktan anladı zira!

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 04.12.2009 16:13

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
Filede derbi heyecanı
"İkimiz de gerildik"
"Güneş camiaya çok iyi geldi"
Biletler satışta
Berbatov'a büyük onur
15. hafta programı
Öldüren diz darbesi
Eskişehirspor ile 47. randevu
Futbolcuların unutulmaz lakapları
Sahibinden satılık gol Kralı!
"Oyundan tatmin olmadık"
Hamit G.Saray yolunda
Ya düzelt ya git!
Mustafa'nın gol inadı!
Toplu sonuçlar
'Yönetim özgür, bizde!'
Çelik bilek
Olaylı maçta gülen Athletic Bilbao
'Beni Demirel bitirdi'
Karıncalar terfi etti
Mourinho Arda
FB Ülker direnemedi
Kızlar set vermeden geldi!
Kartal garantiledi
Çizme büyük geldi!
Fener şen döndü
Jet Santiago
Günün içinden
Tutumlu Laporta'ya karşı
Halterde altın savaşı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol