"Hakem çok kötüydü"

  • yeni haber
  • Giriş Saati : 08.02.2010 08:27
    Güncelleme : 08.02.2010 08:32
SABAH gazetesi yazarı ve usta yorumcu Ahmet Çakar dün akşam oynanan Fenerbahçe - Diyarbakırspor karşılaşmasının hakemi Koray Gençerler'in kararlarını eleştirdi.

Çakar şunları söyledi;

Dün gece çok kötü bir hakem izledik. Şu takım veya bu takım "Hakem tarafından hakkım yenildi" diyemez. Zira her iki takımın lehine de aleyhine de hatalar var. İlk hatası Bilica'yı atmaması. Bariz gol şansı var. Bilica faul yapıyor ama sadece sarı kartla geçiştiriliyor.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...


İkinci yarı Güiza'ya yapılan bir penaltı var. Çok açık mı, hayır. Ama net bir şekilde kolundan çekilip düşürülüyor. Mehmet Topuz'a verdiği kırmızı kart yanlış karar. İki oyuncu itişip kakışırken birbirlerinin boğazlarından itiyorlar. Topuz'a verilen kırmızı kart yanlış. Son dakikalarda yere düşmüş Bilica'nın rakibin poposuna tekmesi var. Dün gece Bilica'nın ikinci defa atılması gerekirdi ama hakemde maalesef tık yok.

Etiketler :

kalan karakter 460

Ümit Kuru Ümit Kuru // İSTANBUL

Sayın Ahmet Çakar,şu söyledikleriniz,dünki maçtaki hakemin kararlarıyla aynı vahamettedir.

Bilicanın pozisyonunda foul bile yoktur,açık şekilde yakın çekimdede görülüyorki Diyarbakırlı oyuncu topun ayağından açıldığını ve hemen yakınında Luganonunda olduğunu gördüğü için 3 adım sonra kendini bırakmıştır yere.

Herşeyden önce sahada top onamak isteyen bir takım ve birde etten duvar örmüş,sert müdahelelerle yıldırma amaçlı davranan bunun içinde hakemden yüz bulan bir takım vardı.

Guizaya verdiği sarı karttan niçin bahsetmiyorsunuz,yıllarca insanları kandırdınız,kart isteyen oyuncuya sarı kart gösterilsin diye,sizlerin uydurduğu ve kurallarla hiç alakası olmayan bir şeyi.

Guizayı adam arkadan çekiyor,ve Guizaya kart gösteriyor nerede bunu adaleti. Aynı Guizaya net penaltı var,o penaltı verilse,Diarbakır bukadar etten duvar örmeye devam edermiydi.

Topuz olayında tam bir katliam yapmıştır hakem beyefendi,kötü niyetini 5 dakikalık uzatmayı 2 dakika oynatarak net olarak göstermiştir.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 08.02.2010 15:59
ali erdal ali erdal // ESKİŞEHİR

bilica nın kartı doğru.pozisyon içinde luganoda var(nasıl görmüyosan).evet guizanın %100 penaltı.birde maç 5 dk uzatılıyo sadec 1,30 dk oynatılıyor buna hiç değinmiyorsun.ya bi maç bu kadar at gözüyle yorumlanmaz.sadece yazıklar olsun diyorum..

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 08.02.2010 09:15

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Spor Haberleri
Diğer Spor Haberleri
İhale yapıldı
Fabregas'tan Barça'ya mesaj
Sivasspor moral buldu
"Hakem yanlış kararlar verdi"
En çok ilgi gören siteler
Manisaspor ateş hattında
Hido'dan 16 sayı
"Güneş bize ruh getirdi"
Denizlispor umudunu azalttı
Inter yerini sağlamlaştırdı
Chelsea liderliğini sürdürdü
Sakata gelen avrolar
"En büyük şoku Fener'de yaşadım"
"Futbolcuların beceriksizliğidir"
Maçı katletti
Aslan sonunda kurtuldu
Maç komediye döndü
Fener tekledi
Nihayet resmen
Aykut Kocaman'dan kocaman yorumlar!
Kafası bulanık
Özer&Lugano da gitti!
Ortalık karıştı
1 puana sevinelim
Bileği büküldü
İşi Drogba bitirdi
Şavaşçı ruhu!
Uzaktan kumanda
12'den vuracak
Filmin devamı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
PUAN DURUMU
  • Takım O G B M A Y P
13. HaftaHAFTANIN MAÇLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol